Az európai energiaválság java csak most jön – REAKCIÓ Tóth Máté energiajogásszal

2023. április 28. 16:55

Uniós gázbeszerzés, szankciós mérleg és geopolitikai vetélkedés – heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal az energiajogásszal, Bokor Gáborral és Kacsoh Dániellel.

2023. április 28. 16:55
null

  • Volt értelme a közös uniós gázbeszerzésnek?
  • Térdre kényszerítették a szankciók Oroszországot?
  • Merre tovább Európa, arra amerre Macron mondja, vagy arra, amerre a németek?
  • Beszélhetünk-e még energiaválságról?
  • Mire számíthat a magyar gazdaság, megvalósulhat-e még egyáltalán a paksi bővítés?

Ezekről is szó esett a Mandiner kibeszélő podcastjának e heti adásában, ami ITT is meghallgatható:

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
McFoker
2023. április 28. 18:06
Eddig akármilyen válság volt (covid, energia és most az inflációs) valahogy mindig ez a szerencsétlen ország járt a legrosszabbul miközben melldöngetve megy a siker propanganda.
mamarizsa
2023. április 28. 17:59
Az amerikai atomreaktorok 16%-a megy orosz fütőanyaggal, Európában ez 20%. Az igaz, hogy világszinten 40%, de ugye a volt szovjet országokban elég som atomerőmű van.
mamarizsa
2023. április 28. 17:56
A tavalyi télre is ezt mondta. Ez az ember ki se látszik a fidesz pénztárcájából..
bagira
2023. április 28. 17:39
Brüsszel nem Európai érdekeket szolgál , keleti blokktól az orosz gázt letiltotta , de helyette semmit se adott . Ursula kijelentette oldják meg , na itt az egész ló kilóg nem csak lába . Brüsszel- nyugati tőkések a keleti blokkot kizsákmányolják elnyomják ,európai unió szó alatt gyarmatként kezelik . Unió ugyan olyan mint volt Szovjetunió , csak annyi a különbség , hogy a szovjetek háborúkat pénzel tömték , eu a háborúba belépett . Brüsszelben ugyan olyan korruptak lopnak mint a moszkvai kommunista párt vezérek , ugyan úgy németeknél kuss van megy a fekete autó . Nyugat is helytartót küld a keleti blokk nyakára például a Pressman elvtársat. Brüsszelben egész eu önkényuralmi törvények fölött álló korrupcióra kizsákmányolásra diktatúra van felépítve .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!