Romániai dolgok: Annyira elütöttek egy medvét az autópályán, hogy az elrepült (videó)

2023. január 09. 18:53

A medve utána elballagott a közeli erdőbe. A baleseti bejelentőt nem töltötte ki.

2023. január 09. 18:53
null

Brutális ütközésről készült videó Romániában. A videó tanúsága szerint egy hatalmas medvével ütközött egy kék SUV. A sofőr bár próbálta félrerántani a kormányt, de esélye se volt elkerülni az ütközést az autópályára berohant medvével.

A medve az ütközés hatására a levegőbe repült, majd a hátán landolt. Mire kiszállt a sofőr, viszont már feltápászkodott és elballagott a közeli erdőbe.

A medve további sorsáról nincsen információ, az eset a romániai Nistorești városa mellett húzódó autópályán történt meg.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2023. január 10. 17:11
Ez a maci vélhetően nem fogja a székelyeket megtámadni! Valszeg elpusztult az erdőben.
crydog
2023. január 10. 04:44
Én a medve helyében lebasztam volna egy fülest azér...
mijjamano
2023. január 10. 02:21
Eleve a film elején a utszélen álló kocsi jobb eleje sérült. Száll ki belőle egy ürge, mögötte meg fut a mackó már a másik sávban. Tehát a maci már koccolt egyet. Ez a második szerintem már mélyen érintette, én úgy látom hogy a felállás már nem volt gyors.
Kybon
2023. január 09. 23:08
Inkább az az érdekes, hogy Brüsszelben (a hülyék és egyben korruptak) döntik el a medve sorsát. Ha normális számon lehetne tartani, nem szívna akárki, aki a szőröstalpúak felé járkál. Az oláh GDP-re viszont jó hatással van bármilyen totálkár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!