„Nem vagyok ideális elnökjelölt” – videón mutatjuk, miért Gyöngyösi Márton lett a Jobbik elnöke (Videó!)

2022. július 05. 12:30

Bemutatjuk, hogyan jutott el a Jobbik elnöki posztjáig Gyöngyösi Márton, aki korábban még a zsidókat listázta volna, majd az ukrán területek elcsatolásához asszisztált.

2022. július 05. 12:30
null

A Mandiner Reakció eheti részében bemutatjuk Gyöngyösi Márton, a Jobbik új elnökének politikai karrierjét, mely tele van antiszemita kijelentésekkel, orosz-imádattal, aminek keretében a most ostrom alatt álló ukrán megyéket is tálcán kínálta volna Moszkvának. A Jakab Péter bukása után elnöki székbe került EP-képviselőnek komoly kihívással kell szembenéznie, hiszen a párt szavazóinak nagy része már nem támogatja őket, arról nem is beszélve, hogy Gyöngyösi saját bevallása szerint sem ideális elnökjelölt. 

A Mandiner Reakció eheti részében körbejártuk Gyöngyösi Márton karrierjét!

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2022. július 05. 14:17
Valaki tudja, mi ösztönzi a nemzeti oldalt, egy már majdnem döglött párt ujdonsült elnöke rugdosásában? - a sima, fidesz-féle - de esetünkben hazugságra épített - filoszemitizmus? - a fickó családi/külkeres háttere? - a Bayer-féle uszítás? - a főrabbi uszítása? - mer ekkora össztűz, mint Gyöngyösire néhány nap alatt, nem zúdult talán még Gyurcsányra sem, pedig veszélyesebb még most is.
Brüsszelidemokrata
2022. július 05. 14:14
Jobb mint a jaki peti
Voltkocsmáros
2022. július 05. 13:35
Már a maradék méltóság is kuka?
llnnhegyi
2022. július 05. 13:15
Fertő! DK MSZP Jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!