Játék vagy játszma?

2022. június 14. 16:50

Foci vagy politika? Játék vagy játszma? Kicsit összekuszálódtak a dolgok a nemzeti tizenegyünk legutóbbi mérkőzéseinél. Meccs az angolok, majd a németek ellen – játszmákból és politikai akciókból nem volt hiány. De győztesen jöttünk ki belőlük.

2022. június 14. 16:50
null
Pócza István
Pócza István

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel... 

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. június 15. 04:12
Ahogy a skotok irjak, a magyar puskacso vegen a 2. liga ott van,a futottak meg kategoria , Montenegro, Albania es Skocia. Remelem hozzak ezt a formajukat a sracok ott is!
igazmagyar
2022. június 15. 00:46
Nagyon örülök az angolok elleni 4:o-ás győzelemnek. Egyet azonban nem értek. Mit keres a válogatottban Szalai Ádám? Labdát lekezelni nem tud, mert mindig elpattan tőle, gólt rúgni nem tud, mert minden harmadik meccsen ad egy gólt, vagyis nem csatár. Ennyit bármelyik hazai elsőosztályú csapatunk csatára adott volna. Az angolok elleni meccsen is csak botladozott, ügyetlenkedett, és elfoglalta valakinek a helyét. Egy sokkal jobb csatárnak, a magyar bajnokság idei gólkirályának: ÁDÁM MARTINNAK. Bravó Ádám Martin! Martin ma nem rúgott gólt, de gólpasszokat adott, és nagyon jól játszott. A bajnokságban meg 31 góllal lett gólkirály. Minden következő meccsen kezdőnek kell lennie!
-Zsolt-
2022. június 14. 17:42
Ja! Nagyon győztesen jöttetek ki belőle, mert fél Európa már megint arról beszélt, hogy Mo.-n már a gyerekek is rasszisták, indoktrináltak. Ami meg a focigyőzelmet illeti, várjuk ki a végét a bajnokságnak!
jánosbácsi
2022. június 14. 17:38
Normális országokban játék és kiváló szórakozás. Diktatúrákban kőkemény politikai harc a hatalomért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!