Ki képviseli a szélsőségeket?

2022. március 26. 08:04

A Jobbik a kezdeti éveiben számos antiszemita és rasszista botrány produkált. Majd a jött az úgynevezett néppártosodás, és a baloldal befogadta a Jobbikot. A párt sokak szerint megváltozott, bár ezt a változást nem mindenki tartja hitelesnek. Sőt, a pártot és az ellenzéki összefogást most is számos kritika éri. Alappal vagy alaptalanul? Na és ki képviseli ma a szélsőségeket? Ennek jártunk utána.

2022. március 26. 08:04
null

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2022. március 26. 15:36
Már hozzászoktunk, minket mindez nem lep meg, kivéve talán az Európai baloldal és közép aljassága, Weber és Tusk árulása.
Mandinka
2022. március 26. 10:23
A szélsőségesek képviselik a szélsőségeseket.
olajfa1
2022. március 26. 09:29
A "JOBBIK" olyan jobboldali hogy a baloldaliakkal van közösségük!... Mondjuk lehet, hogy a "baloldaliak között" ők a "jobboldaliak"... csak ez azért nem igaz mert ha valaki Gyurcsányéknak hűségesküt tesz az teljesen mindegy hogy Gyurcsány melyik oldalán áll!.... Vagy Gyurcsány a lába között melyik oldalra helyezi -pofozza- őket...
states
2022. március 26. 08:26
Kit érdekel a Jobbik nyomora? A balos mandátumbecslő szerint 121 mandátuma lesz a Fidesznek, végetek van komcsináci söpredék. A tendencia még ijesztőbb a komcsinácik számára, akár kétharmad is összejöhet jövő vasárnapig. De ha nem, az se baj. Ez a lényeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!