Karlendítés, korrupciós ügyek és hiányzó egység – gyengül a baloldal a kampányfinisben

2022. március 23. 17:00

A pandémia után és a háború árnyékában közeleg a parlamenti választás Magyarországon. Látkép és esélylatolgatás a Mandiner Reakció legújabb részében.

2022. március 23. 17:00
null
Kacsoh Dániel

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal a baloldali politikusok háborúra adott válaszait, az újabb baloldali botrányokat és az esélyeket tekintettük át.

 

Nyitókép: MTI/Mandiner grafika

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. március 24. 03:34
Közben a ,,FOS,, magát kitüntette a hazaárulók médiája. Kell a lóvé készülnek a magasabb fűtés számlára. https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gala-rtl-tv2/xxgtm12 https://www.blikk.hu/aktu
korona.2.0
2022. március 23. 23:54
A világ országai több okból félnek a zsidóktó: -Eladósodtak nekik. -Nem számíthatnak alacsonyabb kamatozásű kölcsönökre -Szent, kiválasztottaknak tekintik őket. -Rettegnek, hogy valamiért megsértik őket, aztán jön a "kenőcs", az antiszemitizmus, ami meggátolja az illetőt, illetőket, hogy valakik lehessenek a társadalomban. Ennek a félelemnek véget kell szakítani !
írmag
2022. március 23. 20:48
A kampány-fasiszták egyesültek a komcsi hagyományoknak megfelelően, de Magyarország és a magyarok nem eladó!
Rizsa
2022. március 23. 20:06
Jön a hajrá . Most fognak egymás torkának ugrani . Remélem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!