Háború vagy béke? – erről is döntünk április 3-án

2022. március 31. 12:00

Már csak pár nap maradt a parlamenti szavazásig, az orosz-ukrán harcok pedig a hazai közélet eddigi témáit is felülírták. A tét óriási. A Mandiner Reakció legújabb részében a két politikai oldal álláspontját mutatjuk be.

2022. március 31. 12:00
null

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. A 2022. április 3-ai parlamenti választás előtt azt próbáljuk meg vázolni, milyen álláspontok rögzültek a nagyobb politikai tömörülések részéről az éppen legfontosabb kérdéssel, a háborúval kapcsolatban.

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. március 31. 23:06
Bukott Gyurcsány klán mire készül , tán csak nem polgárháborúra , szabotázsra , választási csalásra , merényletre ?? Az EBESZ küldöttség vezetője felszólította a Belügyminisztériumot, hogy ismertesse a választások után az EBESZ küldöttség Magyarországról való kimenekítésének a tervét. Ezek ugyan mire készülhetnek, hogy már most be vannak szarva.
Pelso j.
2022. március 31. 17:43
Primitív hazugság, nem erről szól a választás. Az alaptalan háborús riogatás meg a legalja.
kovtib
2022. március 31. 16:09
Égő, hogy az ellenzéket égetéssel vádolja a fidesz. Csak egy kérdés van. Hogyan jutott el hozzájuk a kitöltött szavazólap. Erdélyben!!!! Ezek mindenre is képesek. Biztos ők szervezik a választást. Biztos igaz! Igaz? Mi az hogy! A fidesz csal, lop és hazudik. Amúgy meg gerincesek, és főleg értékalapon politizálnak. Kihagytam valamit? https://telex.hu/kozelet/2022/03/31/kidobott-levelszavazatok-erdely https://444.hu/2022/03/31/fidesz-a-baloldal-gyujtotta-fel-az-erdelyi-szavazolapokat
Akitlosz
2022. március 31. 16:07
"Háború vagy béke? – erről is döntünk április 3-án" Erről sem döntünk április 3-án. Eleve fel sem lesz téve ilyen kérdés. A névtelen szerző csak egy hazug propagandista. A hatalom nem mer, nem fog ilyen "Háború vagy béke" kérdést népszavazásra bocsátani. Eleve értelmetlen is a kérdés ebben a formában. Sem a háború, sem a béke nem öncélú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!