Újra akcióban a Soros-hálózat

2022. február 11. 18:00

Újabb összecsapás várható a globalista és szuverenista erők között, így újra akcióban a Soros-hálózat is. De hogyan is néz ki ez a gyakorlatban? Az elmúlt napokban ennek jártunk utána, s a Mandiner Reakció legújabb részében néhány percben meg is mutatjuk.

2022. február 11. 18:00
null

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal a Soros-hálózat működéséről a közelmúltban kiszivárgott információk alapján igyekszünk egy összefoglaló képet adni. 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2022. február 12. 06:40
ambrózyék szerint már a jennifer morgan a legjobb csávó a német kormányban. de ha háború lesz, akkor mindegy is. vagy ha putyin bedobja a törülközőt.
Isten jobb keze
2022. február 11. 23:58
Nem hiszem el, hogy még évek múltával sem unják meg a soros dumát! Mondjuk agy nélkül hehéz, a fideszéknél, meg ahogy tudjuk ugye, abból van a lég kevesebb! Xdxd
sittes
2022. február 11. 20:57
Ezzel a bullshittel még lehet lájkokat gyűjteni?
szárma
2022. február 11. 20:30
Ez a pasas Lenin inkarnációja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!