Zsurnaliszta Vitaest – Itt nézheti vissza Hargitai Miklós és Kereki Gergő vitáját!

2021. június 03. 17:16

Az eseményen szóba kerül többek között a szólásszabadság, a médiafinanszírozás vagy az újságírók világának komplex jogi kérdései.

2021. június 03. 17:16
null

Június 3-án Kereki Gergő a Mandiner társfőszerkesztője vitázik Hargitai Miklóssal, aki a Népszava főszerkesztő-helyettesével a Transzparens Újságírásért Alapítvány, valamint a MagNet Bank támogatásával megszervezett Zsurnaliszta Vitaesten.

Ezen a vitaesten vendégeink minden olyan kérdést érinteni fognak, amit a közéleti újságírással kapcsolatban tudni akartatok”

– áll az esemény leírásában.

A vitát alább élőben követhetik:

Nyitókép: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. június 05. 11:40
Láttam a vitát, gratulálok Kereki Gergelynek!... .... bizony nehéz az ilyen velejéig romlott hazug bolsvik kommunista gazemberekkel vitázni, mert a csillagokat is lehazudják az égről, Komikus volt, és egyben szánalmas és nevetséges is volt az a hazudozás amit Hargitai elvtárs előadott! Aki nem látta nézze meg feltétlenül! Tanulságos!
bpe
2021. június 04. 21:55
nna, hát, ezért is irogat(hat)ja ez a derék, nemzsidó skríbler a publijait szabadon és zsáxám, míg a kormány időközi phase 3-as trialekkel (https://www.globaltimes.cn/page/202105/1223468.shtml) megtámogatva oltja, akit csak ér, vagyis: aki kéri (de nem lászló!), oszt nyer majd jövőre mindezzel (is) újraismét választást. miközben miklós félszegen ventillál.. egen, nekem teccik ez a setup. :3
Okoskodó
2021. június 04. 10:28
Tényleg nem baloldaliak, anarhisták.
AGab
2021. június 03. 19:16
Ez a Hargitai rosszabb, mint a Nagy Józsi. Teljesen független a valóságtól :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!