Dömötör Csaba: Meg kellett volna kérdezni a budapestieket

2021. június 28. 21:13

Itt vannak a legújabb baloldali ötletek: budapesti útdíj és még több kerékpársáv a nagy bevezető útvonalakra – mondta Facebook videójában Dömötör Csaba.

2021. június 28. 21:13
null

A Főváros átgondolatlan fejlesztései közlekedési káoszt okoztak Budapesten. De vannak, akik ennél is radikálisabb javaslatokkal állnask elő – számol be Dömötör Csaba új videójában. A baloldali városvezetés az útdíj és dugódíj bevezetésével kacérkodik. Dömötör Csaba a baloldali vezetés cinikus ötlteire egy életszerű helyzettel válaszol: hogyan pattanjon kerékpárra az, aki például több gyereket visz reggel iskolába? Milyen nagyobb munkaeszközöket szállítani biciklivel? Mennyi idő a XVI. kerületből eljutni egy belvárosi munkahelyre biciklivel negyven fokban? Az államtitkár szerint mielőtt a baloldal beleszólna abba, hogyan éljék az életüket a  budapestiek, legalább kérdezze meg őket. 

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2021. június 29. 08:54
Hiába visítoztok. Az autósok kiszorították az embereket a belső kerületekből, most egy keveset ebből visszavesznek.
Rocktoberi
2021. június 29. 08:20
Mulyageri nem tudott jogosítványt szerezni a képességei miatt. Ez egy dolog de torz lélekre vall emiatt Budapest autósait szívatni. A rá szavazók természetesen kivételek. Ők most rájöhetnek, hogy mekkora barmok voltak.
alter_ego
2021. június 29. 07:26
Dugódíj? Akkor a pesti, aki kilép a városból, fizessen a "vidéknek" úthasználati díjat. Ha elhagyta pl. Harasztit, újra fizessen Taksonynak, stb. Bassza meg!
péterx
2021. június 29. 04:57
Az ellenzéki politikuspk ezt tudják: ócskán működtetett gazdaság, s utána megszorítások, lakosságsarcolás. Nagyon óvakodj tőlük 2022-ben, s a voksoddal előzzed meg a további ámokfutásukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!