Orbán Viktor: Nehéz időszak elébe nézünk, de a magyar egészségügy állja a sarat

2020. október 16. 10:32

A közelgő síszezon kapcsán a miniszterelnök hangsúlyozta, „részletesen megismerve az európai helyzetet azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat”.

2020. október 16. 10:32
null

„Éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattunk a koronavírus-járvány kezelésének tapasztalatairól” – kezdte videóüzenetét a Miniszterelnök. Mint fogalmazott: „egész Európában nehéz a helyzet. Még Németországban is többen halnak meg mint Magyarországon.

Bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és a határvédelmet biztosító rendőreinkben is” – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor elmondta: „miután a járvány felszálló ágban van, nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk”. A közelgő síszezon kapcsán a miniszterelnök hangsúlyozta, „részletesen megismerve az európai helyzetet azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat”.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2020. október 16. 15:39
undoritó egy fazon a ti orbánotok, se külcsin, se belbecs....LOL
Azag Aja
2020. október 16. 15:23
Azért az elkövetkező időszakban nem mindenkinek a síelés megszervezése lesz a legnagyobb problémája. Olykor mintha távolodna a valóságtól.
BőröndÖdön
2020. október 16. 13:33
Arányosan Németországban kevesebb a halott,megint hazudott.
Secnir
2020. október 16. 11:17
pestisracok.hu/kovesse-velunk-eloben-orban-viktor-bejelenteset/ "Orbán Viktor ... kijelentette, hogy a védekezés sikerességét emberéletekben számolhatjuk." elhunytak száma az elmúlt egy héten: 20-21-14-28-27-29-33 házi feladat: ábrázolja grafikonon az elhunytak számát a sikeres védekezés jegyében. emelt szintű érettségi feladat: a kormányfő inkompetenciája és müller cecília töketlenkedése jegyében (és az ismert szakorvosok számának függvényében) készítsen valószínűségszámításon alapuló modellt a következő egy hétre, tekintve azt is, hogy a PCR-tesztek és elemzések száma állandó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!