Együtt osztotta a balliberálisokat Puzsér és Gaudi-Nagy

2016. szeptember 20. 17:54

Puzsér Róbert és Gaudi-Nagy Tamás szerint is túlzott Budaházy György büntetése. Az N1TV műsorában vitatkoztak a felek.

2016. szeptember 20. 17:54

Az N1TV K.O. című műsorában Puzsér Róbert és Gaudi-Nagy Tamás vitatkozott, többek között a Budaházy-ítéletről.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Géká
2016. szeptember 22. 09:50
annyiban téved Puzsér, hogy Orbán "csak" 400.ezer migránst engedett rá az országra és a belügyminisztere csak ennyinek adta meg magát. Aztán az osztrákok lezáratták a balkánt a macedónokkal megmentve minket a töketlen, szóban nagyon kuruc de tettekben liberális , gyáva kormányunktól. Szerencsére a németek meg osztrákok az elején átengedték őket így nem maradt a nyakunkon az a tömeg, amit a fidesz rászabadított a nemzetre a balfasz kormányzásával. De az tény, hogy nem 800 ezren voltak hanem csak fele annyian.
Mindjárt
2016. szeptember 21. 18:09
Minden alkalomal összefognak a zsideszbolsik és patkányok amikor rendkívüli, kiváló magyar embereket lehet mocskolni.
Szívemből magyar
2016. szeptember 21. 12:44
Bírom Puzsért, de furcsa, hogy ilyen intelligens és nem ismeri azt a szót, hogy reálpolitika.
Dénia
2016. szeptember 21. 07:03
Iszonyatos baromságokat beszélnek, már ami az általános politikát illeti. Ami Budaházyt illeti, nagyon sántít ez az egész bírósági ítélet, meg az egész ügynek a megítélése, az biztos. De azért azt ne felejtsük el, hogy ha bele lehet rakni a dolgot a terrorizmus kategóriába, márpedig belerakták, akkor az nagyon súlyos büntetést jelent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!