Trump ügyvédje: miféle közvélemény-kutatások?

2016. augusztus 18. 08:58

Trump szóvivője után most ügyvédje keveredett furcsa helyzetbe a CNN műsorán, mikor arról kérdezték, miért hozott be új embereket kampánycsapatába a republikánus jelölt.

2016. augusztus 18. 08:58

Legutóbb Donald Trump egyik szóvivője állította azt a valótlan tényt, hogy Barack Obama és Hillary Clinton vonult be 2009-ben Afganisztánba, most pedig ügyvédje, Michael Cohen keveredett hasonlóan kínos helyzetbe. A CNN műsorvezetője arról kérdezte volna Cohent, hogy miért tagadják, hogy a kampány felrázása érdekében hoztak be új embereket a csapatba, mikor a közvélemény-kutatások szerint lemaradtak Clinton mögött. Innen jöjjön a beszélgetés leirata:

Műsorvezető: Azt mondják, hogy nem felrázni akarják a kampányt, pedig az most elég mélyen van, tehát…
Cohen: Ki szerint? Ki szerint?
Műsorvezető: A közvélemény-kutatások szerint. A legtöbb szerint. Az összes szerint.
Cohen: Ki szerint?
Műsorvezető: A közvélemény-kutatások szerint. Most mondtam, válaszoltam a kérdésére.
Cohen: Rendben. Melyik közvélemény-kutatások szerint?
Műsorvezető: Az összes szerint.
Cohen: Rendben. És a kérdése…?

Ezután a CNN műsorvezetője végre feltehetett egy kérdést is, ami kapcsán Cohen elmondta: Hillary Clinton is sok közvélemény-kutatót alkalmaz, ezért nem meglepő, hogy Donald Trump is felfogadott egy újabbat.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2016. augusztus 18. 10:41
Most olvastam Michael Moore narratíváját, mely szerint Trump soha nem is akart elnök lenni, ellenkezőleg, tudatosan veri szét a saját kampányát annak érdekében, hogy Clintonné biztos elnök legyen. http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/08/18/michael_moore_szerint_trump_soha_nem_is_akart_elnok_lenni/ Akár igaz is lehet, de ez nem változtat a fentebb leírtakon. Trump olyasmiket mond, állít és javasol, ami nem marad hatás, tehát társadalmi következmények nélkül sem. Ez pedig alapvetően jó.
Aerion
2016. augusztus 18. 09:54
A választást (emlékezetben tartva Kovács (púpos) László örökbecsű megállapítását) minden bizonnyal Clintonné asszonyság nyeri majd meg. De nem ez a lényeg. Hanem ami utána következik, és ami addig elvezet. A Trump-kampány megváltoztatja az amerikai közbeszédet, beleivódik a Clintonné-féle vezetés mindennapjaiba, és kihatással lesz az ország jövőjére, ami által hatással bír a világpolitikára. A boldog balliberális békeidőknek örökre vége. Az agónia korszakát éljük, egyre közelgő végkifejlettel.
na még ez is
2016. augusztus 18. 09:24
Debil főnök debil munkatársai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!