Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Éhes volt, ezért arabozott Gór Nagy Mária

2016. július 06. 10:59

Gór Nagy Mária nem az arabokat, hanem a terroristákat gyűlöli, csak éhgyomorra nyilatkozott, ezért tévedett. A színésznő a 24.hu-nak elmondta: továbbra is reméli, hogy Orbán Viktor nem engedi be a migránsokat.

2016. július 06. 10:59

Mi is közöltük a felvételt, amelyen Gór Nagy Mária színésznő arról beszélt a TV2 Mokka című műsorában, hogy ugyan nem rasszista, de gyűlöli az arabokat.

A színésznő most a 24.hu-nak nyilatkozva elmondta: nem evett a felvétel előtt, ezért rosszul fejezte ki magát. Nem az arabokra gondolt ugyanis, hanem a terroristákra. Gór Nagy megerősítette: továbbra is bízik abban, hogy Orbán Viktor nem engedi be a migránsokat.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. július 06. 17:43
Ez a nő á-tól z-ig GÁZ, de nagyon, viszont demokratikus alapon mozgó alkat: WC-s néni is lehetne akár! !
Nemzeti Mutyikos
2016. július 06. 15:37
atlagos fidesz szavazo es orbansimogato..
heep
2016. július 06. 15:24
Ezek szerint nem szabad ennie a Gór-nak? Tele hassal hazudik? Akkor jót tesz egy kis koplalás a véleményének és az alakjának is.
Gregorius
2016. július 06. 15:06
Tolvaj mindenütt van, csak a "gyakoriság" és a társadalom (hatóságok, hotel etc.) hozzáállása eltérő. Néhány éve például nálunk lopták el egy japán földkerülő motorját. Azért nem lett óriási blama az ügyből, mert a motorosok összefogtak, szereztek egy hasonló gépet, egy szervíz átvizsgálta és felszerelte a nagy úthoz szükséges extrákat, az utazó pedig némi ijedtség után, de megkönnyebbülten, jókedvűen mehetett tovább....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!