Boris Johnson: Ez ostobaság

2016. július 01. 16:26

Egy riporter kapta el az utcán Boris Johnson volt londoni főpolgármestert, a brit kilépést pártoló kampány egyik vezetőjét. Johnson nem szívesen válaszolt a kérdésekre.

2016. július 01. 16:26

Végre nem csak a magyar parlamentben látni sietős politikusok után loholó riportereket. „Mit tett ezzel az országgal?” – kérdezte egy járókelő Boris Johnson volt londoni főpolgármestertől, a Brexit-kampány egyik arcától az utcán, miközben ő épp a riporterek elől próbált meglépni. „Szerintem eléggé rendben van” – szólt Johnson válasza. A járókelő szerint szégyen, hogy miután a Brexit mellette kampányolt, nem viseli a következményeket, és nem indul a miniszterelnöki pozícióért. A riporter későbbi kérdéseire Johnson csak azt hajtogatta, hogy „ez ostobaság”. Szerinte a következő miniszterelnökön múlik, hogy részt vesz-e a Brexit levezénylésében. A sokak szerint őt hátba támadó Michael Gove-nak szerencsét kívánt.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2016. július 03. 20:51
Ez is a bevett politikusi szarkeverés része. Heccelik, hülyítik a választóikat, aztán, ha azok komolyan veszik a színjátékot, akkor adják a meglepettet, igyekeznek visszatáncolni, és ott hagyják az embereket a szarban.
Ald0 Raine hadnagy
2016. július 02. 09:49
Kócos fasz.
kuwiq
2016. július 02. 09:45
Haha, a brexit lenyelte és kiköpte. Ekkora balféket, simán kiírta magát mindenhonnan, pedig eddig legalább Londonban népszerű volt. Lehet visszamenni firkásznak.
Mystes
2016. július 01. 18:36
a mai újságírók úgy érzik, hogy ha nem zaklathatják __mindig és mindenhol__ az alanyukat, akkor "sérül a sajtószabadság" mi a faszért nem lehet pl az utcán békén hagyni a politikusokat? legközelebb a wécére is utánamész és ott is kérdezősködni fogsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!