Trump: Ted Cruz egy pina

2016. február 09. 20:21

Donald Trump republikánus elnökjelölt-jelölt nem gondolta volna, hogy legesélyesebb riválisa, Ted Cruz elutasítja a vízbefojtást, mint kínzási eszközt. Egy szimpatizánsa szavai jutottak róla eszébe.

2016. február 09. 20:21

Donald Trump egy beszédében azt ecsetelte, hogy nem hitte volna, hogy az iowai előválasztást egy hajszálnyival megnyerő Ted Cruz nem támogatja egyértelműen a vízbefojtáshoz hasonló fogolyvallatási eszközt (ez lenne a waterboarding).

Trump felidézte, hogyan reagált erre egy szimpatizánsa: „Kiáltsa ide, mert én nem akarom kimondani. (Bekiáltja a szót.) Oké. Ön ezt nem mondhatja ki, és nem is akarom öntől ismét meghallani. Ő azt mondta – és ezt tényleg nem akarom többször hallani önöktől –, hogy Cruz egy pina. Ez borzalmas. Borzalmas!”

*

És akkor hallgassunk zenét.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csikasz
2016. február 10. 09:46
Donáld kacsa szórakoztató, de nagyon remélem, hogy nem csak szájkarate az egész. Obama is egy rendes embernek tűnt, csak amikor hivatalba került akkor jött a sok békebombázás és kínvallatás. Illetve folytatódott. Más dolog a színpadon kötelezettségek nélkül megjelenni, és nagyon más a főparancsnoki pozícióban tárgyalni. Na meg ha nem akarunk bábuk lenni akkor még a golyókat is ki kell védeni.
Orvosok és mérnökök
2016. február 10. 09:25
Trump leszarja a PC idiotakat.Erdemes twitteren is kovetni :)))))
Csigorin
2016. február 10. 09:09
Nem pina. (Az cunt lenne). Punci. Az meg megalazobb.
vigyor
2016. február 10. 07:13
Én behalok, Trump tényleg esélyes, és vinnyogok a röhögéstől, hogy még három hónapja is magabiztosan jelentették ki, hogy az teljesen kizárt, hogy Trump valóban labdába tudjon rúgni:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!