Kígyóztak a sorok Varufakisz spanyolországi előadására

2016. február 20. 15:40

A volt görög pénzügyminiszter Madridban tartott előadást, hogy elmagyarázza, hogyan reformálná meg mozgalma, a Diem 25 az Európai Uniót. A Russia Tuday operatőrei ott voltak, és valamiért fontosnak tartották megörökíteni a kígyózó sorokat.

2016. február 20. 15:40

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. február 22. 10:40
Szídhatjátok Varufakiszt , de ő a legokosabb ember az egész európai közgazdász társaságban, és a kormányok emberei között is a topon volt. A tervei a drachma visszaállításáról és a jegybank államosításáról zseniális lett volna. Görögország ma már szabad független ország lenne államadósság nélkül, ha Varufakisz vezető maradhatott volna, csak politikailag kicsinálták, még fel is jelentették, üldözni kezdték. Sikertelennek pont az európai birodalmi liberális siserehad bélyegezte meg, azért mert félnek tőle. Aki itt balliberálisozza meg baloldalizza Varufakiszt, az nem lát messzebb az orránál és ha ez a kommentelők többségére igaz, attól még nincs igazuk, ha ahelyett, hogy ismernék a dolgokat és utána néznének, elkezdenek hőzöngeni. Egyszer még ez az ember hősnek lesz kikiáltva, sok olyan emberrel együtt, akik Európa megreformálásában részt vettek , ebben ott lesz Orbán is, mert az ún. unortodox (a többi agybeteg liberálishoz képest normálisabb, visszafogottabb) politika hívei. Tsipras más helyzet, ő nagy hangon kikiáltotta a függetlenséget, majd befeküdt az EU-nak. Ő tényleg egy elvtelen gazemberré vált. Tavaly még azt hittem, Orbánhoz lehet hasonlítani. Ma maximum a szerb kormányfő szintjét éri el, vagy azt se.
saddlenode
2016. február 21. 14:43
itt Nemetorszagban egy nyolcvanezres egyetemvarosban tartott eloadast Varufakisz 1 hete kb. fel oraval hamarabb odamentem, mar nem lehetett bejutni. kb. ezren voltak. nagyon nepszeru a hapsi.
tango47
2016. február 21. 11:08
Görögország, ha lehet még betegebb, mint az EU. Azzal kezdhetné, bár még két-három "reform" és végleg tönkremennek.
o _ A
2016. február 20. 22:31
Az RT ott bomlaszt ahol tud, aki EU, USA, NATO-ellenes azt igyekeznek felfújni, kultikus figurává emelni. Az EU borzalmasan kezeli a migráns-ügyet és némely más dolgot is, így a vezetői jócskán hibásak azért, hogy néhány ember reakciója hangos taps vagy üdvrivalgás lenne, ha Putyin bevonulna az országukba vagy az kilépne az EUból és valamiféle eurázsiai unióba lépne be Iránhoz, Kazahsztánhoz meg efféle országokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!