Lefoglalták a világkiállítás magyar pavilonját

2015. december 02. 21:12

A milánói bíróság lefoglalta a milánói expó magyar pavilonját, amely korábban is nagy vitákat váltott már ki. A kivitelező állítása szerint az állam nem fizette ki az építés költségeit.

2015. december 02. 21:12

Az olasz bíróság lefoglalta a már korábban is nagy vitákat kiváltó magyar pavilont, amely a milánói expón volt látható. A bíróság azért foglalta le az épületet, mert a kivitelező olasz cég szerint a magyar állam nem fizette ki az épület építési költségeit. A milánói bíróság jövő csütörtökön tárgyalja az ügyet és ha úgy döntenek, akár a kivitelezőé is lehet az épület.

Szőcs Géza kormánybiztos elismerte: nem fizették ki a teljes összeget, mert szerinte hibásan teljesített az olasz cég, amely pótmunka jogcímén is szeretne pénzt. Az Együtt szerint az egész magyar szereplés csak egy drága kudarc.

A tervek szerint a világkiállítás pavilonját elbontanák Milánóban, és hazaszállítanák, hogy itthon újra felépíthessék.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2015. december 04. 08:43
a legjobb, ami ezzel a förmedvény szarral történhetett. Remélem, ott is marad, esetleg Gézukát még belezárhatnák.
NeMá
2015. december 03. 16:13
Jövő csütörtökön tárgyalják az ügyet! Szerintem meg kéne várni, mit döntenek! Addig csak a vádaskodás megy! Olaszok sokszor trehányak és lazáznak, inkább úgy vélem, hogy nem felelt meg a kivitelezés és a javításokat is ki akarják számlázni!
berzsian56
2015. december 03. 13:47
Nem lehetne ott helyben ,az alkotókkal meg a támogatóikkal együtt elégetni?
Peter8811
2015. december 03. 13:12
Avanti popolo, alla riscossa, Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva il comunismo e la libertà! Degli sfruttati l'immensa schiera La pura innalzi, rossa bandiera, O proletari, alla riscossa Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Il frutto del lavoro a chi lavora andrà. Dai campi al mare, alla miniera, All'officina, chi soffre e spera, Sia pronto, è l'ora della riscossa. Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Soltanto il comunismo è vera libertà. Non più nemici, non più frontiere, Sono i confini rosse bandiere. O comunisti, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà. Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Bandiera rossa la trionferà Evviva il communismo e la libertà!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!