Attól, hogy a Keletiben nincsenek, még helyzet van

2015. november 09. 09:28

Magyarországon már nem feltűnő a migránskrízis, de tőlünk délre folyamatosan érkeznek az emberek. Két magyar önkéntes beszél a szerbiai helyzetről a Volunteers on the Rise videójában.

2015. november 09. 09:28

Ugyan már nem a Keletiben táboroznak a migránsok, és a médiában is kevésbé forró téma a menekülthelyzet, Szabadkára továbbra is folyamatosan érkeznek a menekülők a hidegben. A Migszol szegedi önkéntesei beszélnek az aktuális szerbiai helyzetről a Volunteers on the Rise videójában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. november 09. 19:02
Szomorú, hogy ezeknek az aktivistáknak magyar- és kormányellenes hazugságokra kell építeniük a "narrációjukat"... 1. "már nem feltűnő a migránskrízis"... ...hazugság; a magyarok nap-mint-nap láthatják a migráns-áradatot a tv-ben. 2. "sokkal hosszabb így az út"... ...hazugság; Közép-Szerbiából Bajorországba Horvátországon keresztül (valamivel) RÖVIDEBB az út (mint Magyarországon keresztül volt - és így három fővárost [Belgrád, Budapest, Bécs] is elkerülhetnek! Ez hiányzik az aktivistáknak...?!). 3. Az hogy "Szabadkára továbbra is folyamatosan érkeznek" a migránsok, az kinek a hibája...?!
javellino
2015. november 09. 15:35
Könnyezek... Attól, hogy vannak még ilyen ráérő embreke, se iskola, se munka és még is megélnek. Miből ? ! Ennyire ráérnek ? Ennyire szereteik az arabfaszt ? ! Miből ? ! schwartz? Amúgy egy nagyon gagyi propaganda video, szerencsére pár agyhalott hülyén kívül senkit sem hat meg...
Morgen
2015. november 09. 13:22
A két leány éppen eleget tudna segíteni magyar rászorulókon is! A migránsokat meg vigyék haza.
Morgen
2015. november 09. 13:18
Ha igaz a hír és milliók indulnak el, nincs az a demokratikus módszer, amivel meg lehetne állítani őket. Akkor nekünk is szól a csengettyű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!