Harmadszor is bombáztak az orosz gépek Szíriában

2015. október 02. 09:40

Csütörtök este a szír kormányerőkkel egyeztetve Idlib, Homsz és Hama közelében csaptak le az orosz bombázók az Iszlám Állam állásaira. A szír ellenzék szerint őket támadják az oroszok.

2015. október 02. 09:40

A szír ellenzék szerint őket, az oroszok szerint az Iszlám Államot bombázta az orosz légierő csütörtök este Szíriában.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. október 03. 18:51
Ha a különféle terrorista fragmentumok az ISIS-szel összeálltak, akkor már azok is az ISIS-nek tekinthetők! Pont.
áfonya
2015. október 03. 03:21
Közel a III. világháború,előidőzői Amerik-Eu és az utánuk lihegő hazaáruló ballibsi kommunisták akik még az anyjukat eladnák a kapzsiságuk folyamán. Az egyik az, ha az Unió tagjai összefognak, és fizikai erővel tartják távol a menekülteket Európától, vagy pedig beengedik az illegális bevándorlókat. Viszont ezzel vállaljuk a kockázatot, hogy a migránsok között esetleges terroristák is lehetnek – olvasható a Nullker hírportálon. Putyin vészjósló gondolatai szerint a jelenlegi történések előidézhetnek egy újabb világháborút vagy holokausztot. Szerinte az egyetlen megoldás az, ha egyértelműen közölnék a menekültekkel, hogy nekik nincs helyük Európában, keressenek menedéket a szomszédos országokban. Elmondása szerint, ha az európai államfők nem cselekednek sürgősen, akkor 1 éven belül elszabadulhat a pokol.
áfonya
2015. október 03. 02:28
Oroszok a bombázással elakarják érni hogy a háborút helyben lokalizálják ne terjedjen Európára .Amerik az eu meg pontosan az ellenkezőjét akarják ,Európa megszállását arab civil ruhába öltözött katonákkal menekülteknek kiadva magukat.
áfonya
2015. október 03. 02:04
Usát az aut a ballibsiket bosszantja hogy putyinékat dtóton nem rángathatják ,hogy putyi nem kér engedélyt a nyugattól .Oroszok megtartják az önállóságukat, ,nem a mult politikáját exportálják ,,,azt az nyugat át vette a demokrácia humánus mese ige hirdetését ,közben Amerika eu nem is akarják hogy rendeződjön Európa békéje ,ezért indultak meg az orosz bombázások ,usa csak lesi ,meg se merik közeliteni az orosz repülőket. Oroszok oda csapnak pontosan a terroristák fészkébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!