A D-tervre is felkészültek a horvátok

2015. október 18. 13:06

A D-terv lép életbe Horvátországban, ha Németország esetleg lezárná a határait, de enenk hatásairól nem akart beszélni a horvát belügyminiszter.

2015. október 18. 13:06

A D-terv az gyakorlatilag a dominó-hatás, amely rengeteg gondot fog okozni minden országnak, de nem akarom megjósolni, hogy mi történhet egy ilyen helyzetben” – mondta Ranko Ostojić horvát belügyminiszter arra kérdésre, hogy mi történik, ha Németország lezárja a határait. A horvát „C-terv” alapján Szlovéniába 2700 menekült érkezett szombaton.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. október 19. 10:07
A bevándorlóknak meg az a "D"-tervük, hogy Opatijától Dubrovnikig szépen belakják majd a horvát tengerpartot. A kempingek helyén menekülttáborok lesznek, a panziókban meg menekültszállás. Akkor majd verheti az aztalt Milanovics, ha még lesz rá ideje.
Tábor Radosti
2015. október 19. 08:30
Mi a D terv? Hajóra rakják őket és atküldik Olaszországba?
Mich
2015. október 19. 03:50
Na most (hétfőre virradóan) dőlnek a dominók: Németország / Ausztria / Szlovénia / Horvátország... Úgy látszik a szájtépő és tétlen Milanović Horvátországánál marad a Fekete Péter... ...aztán jön Szerbia / Macedónia / Görögország...? És akkor végre lép Görögország, (az EU segítségével)...?
Dzson Lenin
2015. október 19. 01:08
Szerintem meg semmi gond! A D terv, hogy viszik, azt a pár tíz, százezer migránst az Adriára nyaralni... Van ott elég kégli...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!