Számítanak a szavak: világsztárok a menekültekért

2015. szeptember 30. 14:59

Menekült vagy migráns? Számít a szavad, üzenik olyan világsztárok, mint Cate Blanchett és Colin Firth.

2015. szeptember 30. 14:59

Világsztárok szólaltak fel a menekültekért az ENSZ új videójában, adta hírül az RTL Klub híradója kedd este. A hírességek, mint Colin Firth, Cate Blanchett, David Morrissey vagy Kristin Davis arra hívják fel a figyelmet, hogy mennyire mást jelent, ha valaki bevándorló, vagy menekült, mégis milyen sokszor keverik össze a két szót. De hangsúlyozzák, bármelyikről is beszélünk, az emberi méltóság mindenképp megilleti.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2015. október 01. 16:55
Szokásos.
Selamat
2015. október 01. 08:43
Az ilyen kinyilatkozások zömét a színeszek feladatba kapják, leginkább a menedzserjüktől. Hogy ezzel is növeljék az illető színész eladhatóságát a piacon. Majd ha arról is összeszavalták magukat, hogy azok is megérdemlik az emberi jogokat, akiknek törvényeit úgy rúgták farba, ahogy a színészek egymást szokták, akkor újratárgyalhatjuk a kérdést. Addig meg, ezek színészek. Legyint. Továbblép. (Mi történt Colin Firth-el? Valami elképesztően megváltozott. Nagyon rosszul néz ki.)
Vén Csataló
2015. október 01. 08:39
A libsi tudatipar tovább erőlködik átírni a valóságot. De ezt a csatát már elvesztette, ostoba, felesleges utóvédharcot folytat a virtualitás fenntartásáért. Jó látni, kifejezetten biztató látni, hogy mennyire nem értik.
MZ/X
2015. október 01. 08:36
"De hangsúlyozzák, bármelyikről is beszélünk, az emberi méltóság mindenképp megilleti." Először a migránsok gyakorolják az emberi méltóság elvárható formáit, azután meglátjuk, hogy mi illeti meg őket és mi nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!