Nyersen üzent a KDNP-nek Juhász Péter

2015. szeptember 14. 07:17

A közismert KDNP-nek címzett dalt idézve üzent Juhász Péter a kormánypártnak: „Baszódjál meg KDNP az erkölcstannal együtt… és külön Semjén Zsolt!”

2015. szeptember 14. 07:17

Baszódjál meg KDNP az erkölcstannal együtt… és külön Semjén Zsolt!” – üzente a Szégyelld magad, Orbán! címet kapó tüntetésen a főszervező Juhász Péter, az Együtt belvárosi politikusa.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen queen
2015. szeptember 14. 09:54
Íme a hazai bal-lib demokratákok igazi arca. Nem az ártatlanul pislogós Gordonka, hanem a trágár kendermagos (no meg a rikoltozó ripacs). De ők persze nem gyűlölködnek, ááá, dehogy. Ők toleránsak, elfogadóak, európai értékek, blablabla. :P
Sulammit
2015. szeptember 14. 09:48
Ennyi, Juhász? Ennyi volt a mondanivalód? Vagy akartál is valamit mondani? Szánalmas kis pojáca vagy! :)
illiberator
2015. szeptember 14. 08:49
A Magyar Narancs elleni jóval nagyobb demonstrációról miért nincs eddig egyetlen hír sem - holott egyidőben zajlott a gyéren látogatott "Együtt" tüntetéssel!
Selamat
2015. szeptember 14. 08:32
"Baszódjál meg KDNP az erkölcstannal együtt… " Hölgyeim és Uraim, a magyar miniszterelnöki székre vágyó, tökre beszívott elmebeteget hallották és látták. A csápolóikkal együtt. Oszt csodálkoznak, hogy le sem tojja őket a megcélzott nép. Maximum, a belövött társaik hányják le őket. Végülis, azt is lehet sikerként aposztrofálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!