Mogherini: Felelősséget kell vállalni menekültügyben

2015. augusztus 28. 09:08

Az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Federica Mogherini reméli, hogy a sorozatos tragédiák felelősségvállalásra késztetik a tagállamokat.

2015. augusztus 28. 09:08

Federica Mogherini, az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szerint a menekülők biztonságra vágynak, ezért jönnek Európába. Mogherini reméli, hogy a tragédiák felelősségvállalásra késztetik a tagállamokat. Johannes Hahn megismételte: az Európai Bizottság heteken belül új javaslatokkal, illetve új befogadási kvótákkal áll elő.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. augusztus 28. 20:32
"Federica Mogherini, az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szerint a menekülők biztonságra vágynak, ezért jönnek Európába." Az ide született emberek is. Ezért nem örülnek, hogy a biztonságnak vége a sok idegen bevándorló miatt. S nem örülnek neki, hogy az európai országok vezetői nem védik meg a nemzeteiket. Legalábbis, ha magamból indulok ki, akkor így van.
Akitlosz
2015. augusztus 28. 20:31
Mogherini: Felelősséget kell vállalni menekültügyben Akitlosz: Ez már megint csak üres duma tartalom nélkül. A politikusok mást sem tudnak.
tango47
2015. augusztus 28. 20:01
Elcsapni az egész mai EU-s vezetést bizottságostúl, Junckerestól együtt és egy új cselekedni kész vezetőséget VÁLASZTANI az európai kormányfők által.
kulalak
2015. augusztus 28. 18:13
Ez a nő a főkolompos, elvileg az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, gyakorlatilag egy nulla. Lady Ashton is egy balfék volt, de ez a nő még rosszabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!