Így bulizik a miniszterelnök

2015. augusztus 25. 08:13

A Jég dupla whiskyvel rendesen megmozgatta Orbán Viktor miniszterelnököt és Lévai Anikót Mándoki László koncertjén.

2015. augusztus 25. 08:13

A Blikk információi szerint annyira jól szórakozott Orbán Viktor Mándoki László és barátai négy órás koncertjén, hogy az egészet végigbulizta. A miniszterelnököt a Jég dupla whiskeyvel alatt videózták le a láthatóan szintén jól szórakozó Lévai Anikóval együtt.

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. augusztus 25. 22:16
Többletes a román költségvetés, szórják a pénzt, mint Szent Pál az oláhokat Mintegy 7,4 milliárd lejes (520 milliárd forintos) többlettel zárta az első hét hónapot a román költségvetés – közölte a bukaresti pénzügyminisztérium. A költségvetési többlet az éves GDP több mint egy százalékát teszi ki. (A magyar költségvetés egyébként 894,1 milliárd forintos hiánnyal zárta az első hét hónapot, ami több, mint az egész évre tervezett hiány, de a minisztérium, szerint a bevételek az év második felében jönnek inkább, így tartható a hiánycél.) Bukarestben az egészségügyi bérelemelésről várható szerdai kormánydöntésre időzítették a közlést. Októbertől 25, jövőre és 2017-ben pedig további 25-25 százalékkal emelik a romániai állami egészségügyi rendszerben dolgozó alkalmazottak bérét. A bejelentés az egész román közszférában bérkövetelési hullámot indított el. A román nemzeti bank, a költségvetési tanács és Románia nemzetközi hitelezői egyaránt kételyeiknek adtak hangot, hogy a jövőre tervezetett 4-5 százalékpontos áfacsökkentés (jelenleg 24 százalék az általános kulcs) és a közalkalmazotti bérek emelése fenntartható-e hosszú távon. (Via MTI)
Fóbia
2015. augusztus 25. 19:39
Ezek a szar prolik milyen jól elcsámcsognak a nagy hiren és érezhetően jól érzik magukat.
Tintamin
2015. augusztus 25. 19:23
És közben is lop, figyeljétek a kezét! (Meg a nyelvét).
vigyor
2015. augusztus 25. 19:17
...ha valaki Charlie-ra sem tud bulizni, az ne is éljen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!