Gyárfásnak mindegy, mi lesz a kabalafigura

2015. augusztus 12. 09:34

Gyárfás Tamás bejelentette: nem ragaszkodik Bol-Doghoz, a 2017-es vizes vb furcsa kabalafigurájához, tőle kígyó, béka, vagy vízisikló is lehet.

2015. augusztus 12. 09:34

Gyárfás Tamás szerint nagyon magasra tették a lécet az orosz rendezők a kazanyi vizes vb-vel, így Magyarországnak nagyon oda kell tennie magát a 2017-es versenyre. Elmondta: az oroszok olcsóbban építettek egy lebontható stadiont, de Magyarországnak szüksége van az elkészülő létesítményekre. A vizes vb-vel kapcsolatban Kálmán Olga feltette a kérdést: „Hosszú Katinka egy robot?” Gyárfás erre válaszolva elmondta, hogy igen, Hosszú szerinte egy „csodás robot”.

A nemzetközi sajtóban is kritizált kabalaállattal, Bol-Doggal kapcsolatban a Magyar Úszószövetség elmondta: Hosszú Katinkának és Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnöknek is tetszett a kabala kisebb verziója. Gyárfás letagadta, hogy az embernagyságú verzióhoz köze lenne, szerinte a hivatalos kabala a kisebb plüssfigura, amiről azonban nem árulta el, hogy milyen állat pontosan. „Legyen béka” – válaszolta az ezt firtató kérdésre, majd hozzátette: nem ragaszkodik ehhez a figurához, részéről lehetne kígyó, béka, vagy vízisikló. Azt egyébként Kálmán Olga is elismerte, hogy kicsiben aranyos a kabala.

Gyárfás azt is elárulta, hogy a kabalafigurát ingyen csinálta egy ismerőse.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2015. augusztus 12. 22:15
Kedves Olga, maga egy robotbarom?
Laci bá
2015. augusztus 12. 19:25
Szerintem cuki a figura. Talán csak annyi lehet a baj vele, hogy valószínűleg nem egy divatos "kreatív" libbant művész alkotta, jónéhány év megélhetését biztosító honoráriumért :-(
kuwiq
2015. augusztus 12. 17:29
Vak albino mutáns. Gondolom, ugyanaz követte el, aki a Fradi Sason végzett apróbb módosításokat.
ciseaux
2015. augusztus 12. 14:40
Szerintem ezt az mszmp-s Gyárfást kéne mumifikálni...úszó VB ide-vagy oda. Ha valaki még emlékszik a Gyárfás "Napkelte"-jére, meg annak a sárga-fekete logójára? A Gyárfásnak amúgy miért van bármi beleszólása egy VB kabala-logo tervezésébe? Ennyi erővel a Kálmávolga is rajzolhatna egyet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!