Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Budápeszt! Budápeszt! Migránsok vonultak Röszkén

2015. augusztus 27. 17:17

Az N1TV információi szerint közel 200-250 menekült hagyta el szerda este a röszkei gyűjtőpontot, és Budapest kiáltásokkal indultak el a főváros felé.

2015. augusztus 27. 17:17

Az N1TV videóban mutatta be, hogy szerda este a röszkei gyűjtőpontról 200-250 bevándorló indult el Szeged, illetve Budapest irányába, a település lakott területén végigvonulva. A menekültek vonulás közben a Budápeszt, Budápeszt szavakat skandálták. „We don't want to stop here” – mondta az egyik menekült az N1 TV kamerájába.

Az N1TV információi szerint a migránsok az embercsempészek hatására keltek útnak, akik azzal ijesztgették őket, hogy visszatoloncolás vár rájuk Németországban, ha ujjlenyomatot adnak és regisztrálnak hazánkban. Feltételezhetőleg a menekülteket GPS koordinátákkal is ellátták, de akik nem engedhették meg maguknak a drága „taxit”, azok szétszéledtek a faluban, és gyalog igyekeztek eljutni a fővárosba. A bevándorlók egy részét a rendőrök „no problem here is the bus, come on” felszólításokkal sikerült a buszokba bekönyörögni és a gyűjtőpontra visszavinni.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2015. augusztus 28. 07:45
Ha nem lennék 'európai' és így kárvallottja ennek a cirkusznak, röhögnöm kellene azon, ami itt folyik.
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 00:53
És mi maradt az emberben egy ilyen meeting után? Nagy üresség és három kérdés: hol hugyozhatok, ülhetek le és ihatok egy pofa sört? Én akkor még ktünő erőben voltam, a talpasok zöme azonban öreg ordas volt. Nagyrészük vidékről bumlizott Pestre Csurkát hallgatni... Magyarok! Ez így nem megy! Nektek nem egy Mohács kell, hisz azt rendeztetek magatoknak már többet is. Nektek egy vezér kéne, aki - a szép szavakon túl - kitaposná belőletek a patópálságot. Lesz ilyen vezér? Nem tudni. De ha nem lesz, nektek annyi! Ez tuti! Majd meglátjátok! És kúrvára meg is érdemlitek! Szeszák Gyula Bács-Kkiskún Megyei ex-Főügyész aki túl közel került az olajmaffiához, ezért a zsidó gy9rgyi kálmán leváltotta http://faceblog63.webnode.hu/news/csurka-profeciaja-avagy-hogyan-nem-lehet-valaki-profeta-sajat-hazajaban
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 00:51
Csurka mint "pártstratéga" bukását végülis Orbán okozta [mint több más politikusét...]. A gyengén ötszázalékos Csurka ugyanis miniszter szeretett volna lenni egy Orbán kormányban. A roma csávó ezt nyilván meg is igérte neki. Csurka léprement és bejelentette, hogy pártközi megegyezés alapján egyes körzetekben visszalépteti a miépes képviselő jelölteket a Fidesz javára. Ezzel elfűrészelte azt az ágat amin ült. Ezt mindenki tudja, mindenki észrevette. De nem ez Csurka igazi bűne. Csurka majdnem olyan jól beszélt mint Hitler. Csakhogy Hitler feltüzelte, tettre mozgósította hallgatóságát, Csurka pedig - kifárasztotta! Megtapasztaltam ezt én is. A menet valahonnan a Bem térről indult kora délután. Elkanyarogtunk a Kossuth térig. Csurka beledumált az estébe, de nem mondott semmit, ami cselekedetre buzdított, vagy pláne lázított volna. [Ebben hasonlított Erdő Péterre.]
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 00:48
Ennyire marha lenne a magyar? Hát nem egészen. Miért nem hitt Csurkának, miért nem állt mellé, miért nem sorakozott mögé? De hisz sorakozott. Én is ott voltam a Szabadság téren, amikor jó százezer miépes és kisgazda (!) ordította "Patkány", amikor Csurka kiejtette Árpi bácsi (alias Takony) fedőnevét. Miért nem lett mégse Csurka népvezér? A válasz tanulságos! A jövő miatt érdemes elgondolkodni rajta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!