Szanyi: Mi a fenének indul a Jobbik az EP-választáson?

2014. április 14. 21:41

Az MSZP listavezetője szerint az EP-választáson a Jobbikra leadott szavazat ugyanolyan ablakból kidobott papír, mint a párt képviselője által a parlament ablakából kihajított uniós zászló.

2014. április 14. 21:41

Azt is mondta, hogy mind Orbán Viktor, mind Vona Gábor pártja Moszkva hangját akarja hallatni Brüsszelben, a kelettel kötnek szövetséget a nyugat ellen. A Jobbikról szólva feltette a kérdést, miért indul az EP-választáson, ha politikája az európai együttműködés tagadására és a fékevesztett nacionalizmusra épül.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leszart Rittberger
2014. április 15. 13:32
Mi az a "fékevesztett nacionalizmus " ?
wallenberg8805
2014. április 15. 12:48
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Hülye vagy Szanyi b..meg. Azért, mert nem kellene rátok hagyni hogy azt csináljatok az EP-ben amit akartok, azért, s.ggfej. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
blaupanter
2014. április 15. 12:01
En ugyan Nem vagyok jobbik szimpatizans,bizonyos kerdesekben azonban vannak jo otleteik.De titeket Rumcajsz kifejezetten utallak,es ez mar tart vagy 54 eve.Akkor tette tonkre a fiatalsagomat tanitomesteretek janosa kadar es bandaja.Te aztan abszolut Nem vagy melto arra,hogy kijussal brusszelbe.Neked Bissau Guineaban lenne a helyed az egesz mszp kufar,hazug bagazzsal egyutt.
SoukySanjay
2014. április 15. 11:45
Azért indul a Jobbik,hogy lenyomjon téged,mint a rajzszöget,köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!