The winner takes it all, énekelte Gyurcsány

2014. február 01. 13:46

Törökszentmiklóson tartott fórumot Gyurcsány Ferenc, ahol először felidézett egy ABBA-számot, majd kiosztotta a Hr TV riporterét, akitől azt kérte, ne a gonoszt szolgálja, hanem legyen helyette tisztességes.

2014. február 01. 13:46

Az ABBA The Winner Takes It All című számának leghíresebb két sorát énekelte el a törökszentmiklósi közönségnek Gyurcsány Ferenc. Nagy sikere volt. A DK elnöke a fórumon beszélt a német megszállás emlékművéről és Orbán Viktor vagyonáról is, de üzent a rendezvényen forgató Hír TV riporterének is.

„Ebből az országból nem lesz jó hely, hogyha olyanok, mint maga, nem próbálja az emberi közéleti tisztesség minimumát érvényesíteni a saját szakmájában. El kell döntenie, a gonosszal megy együtt, vagy esetleg a tisztességgel. Én a maga helyében megpróbálnám választani a tisztességet” – mondta a Hír TV munkatársának Gyurcsány Ferenc, aki órákkal korábban a köteles beszédről kérdezte a DK elnökét.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. február 02. 17:19
Ez a zöldbe öltözés intő jel a maszopnak?
kisalex
2014. február 02. 17:12
gondolom már nem hiszitek, hogy egy újságíró lehet tisztességes... egyébként ti vagy pld. az orbán+társai mi más francot követelnétek...mástól?
ptrfarkas43
2014. február 02. 16:03
Mikor Gyurcsány a párttagkönyvét fényesítette, hogy övé legyen a legpirosabb akkor éppen dolgoztam. Mikor a pénztárcáját hizlalta, hogy övé legyen a legvastagabb, akkor is dolgoztam. Mikor a becsületről és tisztességről tartott előadást akkor is dolgoztam. Most mikor magát és a vele szimpatizálókat jóembernek illetve a vele nemszimpatizálókat gonoszoknak nevezte, akkor is dolgoztam. Amikor el fog tűnni a színpadról akkor is dolgozni fogok.
kaffogó hebrencs
2014. február 02. 12:10
A HírTv az objektivitás látszatát sem akarja fenntartani. "Énekelte a volt a miniszterelnök, a baloldali zsákmányszerzés reményében". Nincs ezzel gond, csak írjátok ki, hogy Párthírtévé, azt, hogy melyik az a párt, amelyiket ájulásig szolgáljátok, nyilvánvaló .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!