Bándy Kata gyilkosa: Másképp kellett volna gondolkodni

2013. március 06. 10:07

Péntek László elmondása szerint szerelmes volt áldozatába.

2013. március 06. 10:07

A Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával vádolt Péntek László interjút adott a Hír TV-nek, amelyben ismét beismerte, ő követte el a bűncselekményt.

Egy átlagos ismerkedésnek indult az egész, egy átlagos kapcsolatban próbáltuk ezt kivitelezni. Hát sajnos nem úgy következtek be a dolgok, ahogy szerettem volna”, mondta Péntek László. Hozzátette: tudja, hogy másképp kellett volna gondolkodnia. Eleinte véletlenszerűen futottak össze több alkalommal, de Bándy nem volt visszautasító, így később megbeszélt randevúik is voltak.

Péntek elmondta, szerelmes volt áldozatába, és azon volt, hogy akkori kapcsolatát lezárja, és Bándy Katával kezdjen új életet.

Péntek elmondta: „Kézzel történt maga a cselekedet”.„Akkor érzékeltem ezt az eseményt, amikor éreztem, hogy már nehéz, mármint hogy nem bírom tartani. Még akkor sem gondoltam, hogy ekkora gond lenne. (…) Elengedtem, és akkor összeesett. És akkor sem gondoltam, próbáltam így élesztgetni, keltegetni. És akkor utána jött az, hogy »Úristen«.”, mondta a Hír TV-nek.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProfWilliam
2013. március 07. 11:02
„Egy átlagos ismerkedésnek indult az egész, egy átlagos kapcsolatban próbáltuk ezt kivitelezni. Hát sajnos nem úgy következtek be a dolgok, ahogy szerettem volna” Ilyen velem is történ már 1-2 alkalommal, de azoknak, valahogy mindig az lett a vbége, hogy szakítottunk, nem pedig az hogy megöltem a csajt. De hát leeht hogy bennem van a hiba.
SoukySanjay
2013. március 07. 08:02
Nem börtönt,hanem kötelet kellene kapnia.
Jason Bourne
2013. március 07. 07:17
Azt gondolja, hogy így kisebb lesz a büntetési tétel? Vagy mire ez a mese?
HSL
2013. március 07. 06:05
TASZfejvédenc minősített esete
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!