Demonstrálókat kérdezett Bakács Tibor

2012. december 03. 10:27

A vasárnapi Kossuth téri antifasiszta tüntetés résztvevőit interjúvolta Bakács Tibor. A videóban megszólal Setét Jenő roma polgárjogi aktivista, Donáth Ferenc orvos és Szabadai Viktor, az SZDSZ ügyvezető elnöke.

2012. december 03. 10:27

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kariton
2012. december 03. 21:14
A december 2. megélhetési őrjöngéshez néhány gondolat egy délvidéki magyartól, aki kivülállóként nagyon másként látja a dolgokat, mind a mo.-i lakosok (2005.dec.05. óta az anyország szót nem használom, kettős állampolgárságom sincsen, és nem is lesz). Tehát : 1. Ha valaki a szerb parlamentben és a közéletben kiejti a zsidó és a cigány szavakat, attól még nem kezd el az egész szerbia ijedtében őrjöngeni és kollektive összesz@rni magát. 2. Ha valaki a mo. parlamentben és a közéletben kiejti a zsidó és a cigány szavakat, hát a "demokratikus ellenzék" és a kormánypártok seperc alatt összeliberózzák magukat, nemgyőznek fűtől-fától elnézést kérni és kollektive vad őrjöngésbe kezdenek, hogy most ki is útálja jobban a Jobbikot. 3. Hogy kikből is állt a dec.2. őrjöngők tömege, erre csak egy példa : a vadulás elején lejátszották a himnuszt. A tömegböl talán 10 ember ha énekelte !!! 4. A Jobbikon kivül EGYETLEN párt sem emeli fel a szavát a rutinszerű MAGYARGYŰLÖLET ellen. Pl. Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat!, Spiró György: Jönnek verseikben és Kertész Ákos irásaiban a magyar szavakat helyettesitsék be a zsidó szavakkal, nyomtassák ki,terjesszék állami pénzen,... a többit a kedves olvasó képzeletére bizom... 5. Bármilyen hihetetlen, a szomorúságomat öntöttem szavakba, nem a gyűlöletemet, hogy egy valaha bátor népből hogy csináltak egy jól behatárolható ideológia képviselői kapcarogyot. SZOMORÚ VAGYOK, MÉRHETETLENÜL SZOMORÚ... Ui. : Vajon a zsidók szeretnék-e, ha úgy bánnának velük mo.-n a magyarok, mint velünk magyarokkal szerbiában a szerbek?...Vagy ez már szintiszta rasszizmus? Mertha nem szeretné, akkor bizony ők kettős mércét alkalmaznak...
Akitlosz
2012. december 03. 20:14
Remek riporter! A nő azt mondja neki, hogy "A Hitlert támogatók sem voltak mind ostobák és analfabéták ..." a következő riportalanyt már erről kérdezi. :-)
a púpos
2012. december 03. 20:08
Bakácskám, ez a disznófej mitől van? A túlzott téliszalámi vagy alkohol fogyasztástól??
gvarga10
2012. december 03. 18:55
Csesztetitek ezt a szegény kleptomán "lecsúszott értelmiségit"?Hol van a gyulai Húskombinát? Meg a Dunántuliak?Ott vittek mindent,csak a helye maradt-a telkspekulánsok örömére. Mindenestre szégyen az országrablók rendezvényén ilyen piti tolvajt szerepeltetn!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!