Gördeszkával tanítanák az MNB-t a kreatív fiatalok

2012. november 17. 18:28

Oktatási céllal, a Magyar Nemzeti Banknak címezve készített filmet egy fiatal alkotócsapat.

2012. november 17. 18:28

Az Oroszországban született, a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen végzett Luka Kostil rendező Vimeo-profilján úgy nyilatkozott magáról: célja érdekes, friss, energiával és ötletetekkel teli filmeket forgatni.

A filmnek BMX-es verziója is készült.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pirospirula
2012. november 18. 10:24
FÉLREVEZETÉS Magyarországon az MNB valójában nem sokat tud tenni az infláció ellen, mert az elsõsorban külsõ hatásokra annyi, amennyi. A magas magyar alapkamat nem más, mint egy szándékos kamatszivattyú és gazdasági fék. A magyarokat kordában, azaz alacsony szinten kell tartani.
Kommentelő
2012. november 18. 02:41
Kicsit későn jött. A kormány totálisan fejvesztett piac-, fejlődés- és társadalomromboló gazdaságpolitikája, valamint a Monetáris Tanácsban többségben lévő pártkáderek Orbán (Matolcsy, Bogár) személyes döntéseitől teszik függővé a magyar gazdaság sorsát. Ja, mondtam már, hogy márciustól Matolcsyé lesz a devizatartalék-széf kulcsa? Na, akkor fog beütni a hiperinfláció meg az államcsőd.
tetigi
2012. november 17. 22:22
A szőke lány viszont bejönne, (ha 50 évvel fiatalabb lennék)... :-(((
barang
2012. november 17. 20:43
de rossz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!