Játékgépek: szándékos volt a gyors döntés

2012. október 03. 10:44

Előrelépés a játékgépek tiltása, a jogszabályalkotás sebessége azonban azt sejteti, hogy egyfajta megelőző lépéséről is szó van – mondta az ATV műsorában Gulyás József volt SZDSZ-es képviselő.

2012. október 03. 10:44

Előrelépés a játékgépek tiltása, a jogszabályalkotás sebessége azonban azt sejteti, hogy egyfajta megelőző lépéséről is szó van – mondta az ATV műsorában a nemzetbiztonsági bizottság volt tagja. Kifejtette: ha egy héttel később születik meg a szabály, a nyomozóhatóságok és a titkosszolgálati szervek által tapintható lett volna, hogy milyen mozgások indulnak be.

A politikai és a kormányzati döntéshozók igyekeztek elfogadni a már kialakult status quo-t, mert nagyon komoly erőfeszítésekbe került volna ezzel a fajta szervezetbűnözéssel szemben hatékonyan fellépni – mondta az ATV műsorában Gulyás József a játékgépek betiltásával kapcsolatban. Gulyás szerint nem új dolog, hogy a döntéshozókat az elmúlt években jelentős pénzekkel befolyásolták, s úgy látja, ezt érdemes lenne kivizsgálni. Hozzátette: azt is fontos lenne feltárni, ezeknek a pénzeknek mi volt az útja.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2012. október 03. 13:01
A másik verzió, hogy azért hozták meg ilyen rapid módon ezt a törvényt, hogy ne legyen alkalma a szervezett bűnözés zsebében lévő képviselőknek, minisztériumi tisztviselőknek felpuhítani, kiherélni azt a módosító javaslataikkal. Ami persze ha igaz akkor dicséretes a kormányra, hogy ezt meg akarta előzni. Másrészt milyen állapotok uralkodhatnak a magyar politikai elitben ha tudván, hogy ilyenek vannak mégsem tart a kormány, ügyészség vagy akárki egy nagytakarítást?
kukagyerek
2012. október 03. 11:31
"szándékos volt a gyors döntés" Gyors? Már 20 évvel ezelőtt kellett volna! Százak maradtak volna életben és tízezrek nem mentek volna tönkre.
imres
2012. október 03. 11:30
Ha a Gulyás által is körbejárt kötelező sallangokat lehámozom, akkor eléggé korrekt nyilatkozat. Ne feledjük, a játékgépek programozott masinák. A telepített program határozza meg, hogy hány százalékos haszonkulccsal dolgozik a gép. A gyorsaság rengeteget számít jelen esetben is, hiszen az illegális rablás bizonyítéka nem tüntethető el egyik napról a másikra.
békalepcse
2012. október 03. 11:12
Na má a szadi is? Már magukat sem merik bevállalni? Marha világ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!