Brüsszellel is szembeszállna a kormány a nonprofit rezsiért

2012. augusztus 30. 08:22

Legfontosabb az energiabiztonság, az államosítás nyomán azonban a fogyasztói árak is változni fognak – mondta Kovács Pál klíma- és energiaügyért felelős államtitkár a HírTV műsorában.

2012. augusztus 30. 08:22

Legfontosabb az energiabiztonság – a források és az útvonalak diverzifikálásával ez eleve javul – a fogyasztói árak pedig a diverz kapcsolatok nyomán szintén változni fognak – mondta Kovács Pál klíma- és energiaügyért felelős államtitkár azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szombaton közölte: a kormány visszavásárolná az E.ON-t.

A tárgyalások jelenlegi fázisában még nem tudni, hogy a kormány az E.ON villany- vagy gázszolgáltatására is igényt tart-e. A vételárról szintén nem nyilatkozott az államtitkár. Kovács Pál a műsorban leszögezte: ha kell, Brüsszellel is szembeszáll a kormány a nonprofit rezsi érdekében.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. augusztus 30. 09:52
Álmokat kergető elmebeteg banda-élen a szittya istennel.
SoukySanjay
2012. augusztus 30. 09:34
A fogyasztói árak változni fognak.Ez nem kétséges.Emelkedést jelent az én értelmezésemben,mert majd megmagyarázzák,hogy a visszavételi árat valakinek meg kell fizetni.És,hogy ez minél előbb bekövetkezzen,ebben a kontraktusban az ÁFA-t sajnos 37%-ra kell növelni.
Királyvizet Károlyira
2012. augusztus 30. 08:51
próbáltam megkeresni a GDF Suez és az EDF honlapján a tulajdonosi struktúrát - ennek elvileg nyilvánosnak kell lennie - de az EDF-ét nem találtam, a GDF-nél pedig nincs infóval feltöltve az oldal http://www.gdfsuez.com/en/investors/shareholder-structure/
mefisto
2012. augusztus 30. 08:48
Nos ez egy olyan cél, amiért érdemes beleállni Brüsszelbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!