Nézegessen alaszkai barnamedvéket!

2012. július 25. 18:21

Bárki figyelemmel kísérheti, mivel töltik mindennapjaikat az alaszkai barnamedvék. Élő közvetítés!

2012. július 25. 18:21

Bárki a világ bármely táján számítógépen vagy okostelefonon keresztül láthatja például, hogyan vadásznak lazacra az alaszkai medvék. A nemzeti park nehezen megközelíthető, és a legtöbb turista nem engedheti meg magának, hogy ellátogasson oda. A parknak, ahol mintegy 2200 medve él, mindezek miatt kevesebb mint 10 ezer látogatója van évente.

A Katmai Nemzeti Parkban négy darab nagy felbontóképességű kamerát helyeztek el. Egyet a Brooks-vízesésnél állítottak fel ott, ahol általában a hím medvék vadásznak a vízből fel-felugráló lazacokra. A másodikat körülbelül 150 méterrel odébb, ott, ahol a nőstény medvék és a bocsok szoktak enni, a harmadikat a vízesés alsóbb szakaszánál, ahol az állatok nyaranta gyülekeznek lazaclakomára. A negyedik kamera a Dumpling-hegyen áll, ahonnan madártávlatból figyelhető meg a park élővilága

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. július 25. 22:41
Egyebkent csodalkozom, hogy a Jobbik Mandineres szarnya meg nem tiltakozik ebben a topicban amiatt, hogy hogy lehet ezeket az idegenszivu medveket reklamozni, amikor vannak nekunk sajat igazmagyar medveenk is, es azokat kellene mutogatni helyette. Ez igy szimpla hazaarulas medvefronton. Lehet a medvek is zsidok, vagy nemtom...
Honfi-fi
2012. július 25. 21:36
nem tudom, az én képemen egy lúzer maci ázik egy órája és egy snecit se fogott, csak bambul a vízbe
Zoli bá.
2012. július 25. 21:34
Aztán bejönnél egy nap múlva kiváncsian, és egy nagyedóra múlva élve forognál a nyárson, a hatalmas kandallóban..Mert a mackóval összespannolván, tudnánk, hogy a libsihúsnál nincs finomabb, főleg, ha élve pörkölődik....-)))
egysegelem
2012. július 25. 20:44
Minden szelsojobbermjaom hazaba bekoltoztetnek egy ilyen ehes macit. Es kulcsrazarnam az ajtot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!