Budaházy az utolsó szó jogán

2012. június 27. 11:49

Felmentette a Kúria Budaházy Györgyöt az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészületének vádja alól kedden.

2012. június 27. 11:49

Budaházy György az utolsó szó jogán arról beszélt, hogy nem akarta erőszakkal megszerezni és kisajátítani a hatalmat, csupán a változás lehetőségét kívánta megteremteni. Az ellene folyó vádat koncepciós jellegűnek nevezte, és annak kapcsán megjegyezte, hogy ilyen alapon bármelyik vezető politikus megnyilatkozásaiból kiolvasható az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának szándéka.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teterezs
2012. június 28. 23:18
Az ilyen emberekre nincs szüksége Magyarországnak... valahogy elsőre az jutott az eszembe erről hogy, magyarázom a bizonyítványomat...
korona
2012. június 28. 22:14
Budaházy György Nemzeti Hős! Egyetlen pártbak sem mozgalomja nem tagja, nem is volt soha. Nemesi származású. Egyetemet végzett. Rendezett családi körülmények között él. Ha nemzeti dinasztiát akarunk alapítani, felérhetjük a Magyar Szernt Korona alá. Szégyent nem vallunk vele! Éljen a Magyar Királyság! Éljen Budaházy György! Kamatoztatnunk kell az ezeréves örökségünket. Úgy találom, hogy a nemzet vezérének Budaházy megfelel. Egyenes, gerinces MAGYAR ember! Jó tartású, bizalmat sudároz. Olyan demokratikus királyságot kell létrehoznunk, ahol mindenki, aki ezt az országot hazájának tekinti - mindnki -, jól érezze magát, legyen határozott jövőképe, nwe legyenek kiábrándultak!
gamb
2012. június 28. 14:12
Mi az, hogy nem erőszakkal?? Az amit csinált több, mint erőszak. A lövöldözés Hiller István házára nem ilyen például??
hunpatriot
2012. június 28. 13:45
Ennek bujtogatónak rács mögött a helye!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!