A Hír TV-ben köszöntötte az édesanyákat Vadai Ágnes

2012. május 07. 10:30

A Gyurcsány Ferenc szakdolgozatával kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt érdemben, a Célpont című műsornak azonban témákat ajánlott.

2012. május 07. 10:30

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja volt a vendége a Hír TV Kontraszt című műsorának. A politikus a Gyurcsány Ferenc szakdolgozatára vonatkozó kérdéseket vagy meg sem hallotta, vagy azokra nem válaszolt érdemben. A nyitó kérdésre, miszerint a DK mikor szólítja fel lemondásra Gyurcsányt, Vadai válaszában az édesanyákat köszöntötte anyák napja alkalmából.

A beszélgetés további részében a DK politikusa a Hír TV Célpont című műsorával foglalkozott. Vadai méltatta az oknyomozást, szerinte szükség van rá, éppen ezért további témákat javasolt a műsornak: szerinte foglalkozhatnának például a Közgéppel, vagy az UD Zrt.-vel is. 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. május 07. 18:02
http://www.youtube.com/watch?v=bq7_3Hu2KeQ&feature=fvwrel
várúr
2012. május 07. 16:28
Befejezésül: lesz még itten meglepi Furcsánynak és a mellette visongó összes baromnak. Újabb dokumentumok kerülnek elő, míg Ferenc államférfi szénné ég. Egyelőre bízik az ellopott szakdoliban és egyebekben, de a hurok szorul.
várúr
2012. május 07. 16:25
Még csak annyit az erőlködő Vadairől és a dk-ról: elő kéne venni (vetetni) az akkori osztálynaplókat és más közhiteles dokumentumokat. Sebesen kiderülne, mi a valóság. Erről Vadai eeetársnő egy árva szót se szólt, az atv-ben önmagát meghazudtoló direktor sem. Furcsány sem.l S zóval szánalmas az egész sztori, meg a Furcsány mellett kommentelő néhány vakbuzgó szerencsétlen.
várúr
2012. május 07. 15:41
Arról nem beszélve: teljesen lényegtelen, hogy az oknyomozó riporter rejtett kamerát használt. Kitakarták a nyögdíjas direktor arcát, tudta, kiket enged be, tudta, miért miről kérdezik, egyértelművé tette, hogy Furcsány a kisz-vezér a gyakorló tanításnak NEM tett eleget. Érdekes lenne megtudni, ezek után kik milyen eszközzel vették rá saját állításai megcáfolására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!