Szálljanak le Gyurcsányról, keressenek aktuális témákat!

2012. április 11. 22:57

A DK és az MSZP képviselői szerint Medgyessynek és Gyurcsánynak egyáltalán nem kellett volna lemondania. Igazságbeszéd és hazafias D-209.

2012. április 11. 22:57

Gyurcsány Ferenc továbbra is tartja magát ahhoz, hogy „Őszöd az egy szenvedélyes kísérlet arra, hogy fordítson a politika kerekén”. A HVG által megkérdezett Tukacs István, Józsa István, Gúr Nándor, Gőgös Zoltán és Kolber István, az MSZP és a DK képviselői szerint se Medgyessynek, se Gyurcsánynak nem kellett volna lemondania annak idején, előbbi a hazát védte, utóbbi igazságbeszédet mondott. A megkérdezettek közül többen sérelmezték, hogy 2012-ben hogyan lehet ilyen kérdést feltenni, Józsa István szerint a riporter egyenesen „ugyanazt mondja, mint a fasiszták”.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. április 12. 16:42
A böszmemadár szálljon le rólunk, és akkor a lőtéri qtya se foglalkozik vele.
öszödibeszéd
2012. április 12. 15:18
Orbán 45 perces kiváló beszédeket mond, melyeket jobbára ő ír. (Ha szövegértésből gyenge vagy, iratkozz be esti iskolába!) Fletó nem mond beszédeket, mert nem tud. Ezt ne hasonlítsd össze. Fletó egy lelkibeteg ember, aki megszólalásában kizárólag a jobboldali embereket és pártokat gyalázza. Ez a politikája, csak a hazudozáshoz ért, evvel tette tönkre az országot.
Soma
2012. április 12. 13:37
Feri külön köszönettel tartozik azért, hogy egyáltalán észreveszik! Vadai Ágnes, mint női arc, külön ékessége a DK-nak!
pic
2012. április 12. 13:34
"Gyurcsány Ferenc továbbra is tartja magát ahhoz, hogy „Őszöd az egy szenvedélyes kísérlet arra, hogy fordítson a politika kerekén”. " Ez bizony sikerült neki, csak a kanyart olyan élesen vette be, hogy messze repült a politika kocsijáról. Most valahonnan az árokból kiabál vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!