Hofi Géza is megszólalt Schmitt ügyében

2012. április 02. 11:46

Lehet, hogy a kapufa volt a baj? Ha a lövésem egy arasszal lejjebb megy, akkor győzünk.

2012. április 02. 11:46

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LA1
2012. április 05. 10:28
Az alább kommentelőkhöz: az a legegyszerűbb, hogy vörösfasisztának (???) nevezünk mindenkit, aki nem ért velünk egyet. Jó módszer. Ahogy jó módszer plágiummal doktorit szerezni. A plágium az plágium marad akkor is, ha a jóságos Palibácsi követte el. Nemcsak hazudott, hanem látszólag fogalma sincs, mi a baj. Ezt a doktorit még egy szimpla beadandó dolgozatnak sem fogadnák el egyetlen egyetemen sem. Úgyhogy hátrébb az agarakkal!
kjkj945
2012. április 02. 13:16
http://www.youtube.com/watch?v=kBWYTFnOJ5g&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=-lmalYiZxKM&feature=related
Auschwitz FC
2012. április 02. 12:56
Hú de izgulok. 1-kor felszólal Pali bácsi a parlamentben. Ez most nagyon fontos dolog. Egyszerűen _NEM_SZABAD_ lemondania! Kérlek, könyörgöm, Pali bácsi, eszedbe ne jusson! Gondolj a gyönyörűen berendezett Sándor-palotára! A kényelmesen süppedős székekre, fotelokra!!! Átlagos esetben nem szoktam leírni az érzéseimet, vágyaimat, de ez most nagyon fontos! Kérlek Édes Istenem, add meg ezt nekünk! Hogy mindenki lássa, mekkora hazug csalót, hiteltelen karrierista törtető bűnös embert támogat a zsidesz! Pali bácsit még kiskorában megszállta az ördög. Mefgtanult megalkudni, kádárelvtárssal kezet fogni, otsh-t vezetni miniszterhelyettesi rangban, szocikhoz dörgölőzni a főpolgi-címért, majd a fidesz seggébe belebújni! Húbaszki, ha most nem mond le, 1 órakor, akkor 2014-ig kihúzza! A fideszt váltó párt fogja leváltatni őt. Ha kell, alkotmánymódosítást fognak emiatt csinálni. Az összes ellenzéki párt támogatni fogja, remélhetőleg akkorra pl. a dk már régen kihullott a parlamentből, és többségében NORMÁLIS pártok lesznek az ogy.-ben.
Feyszáll
2012. április 02. 12:50
Hofman ügynök örüljön, hogy megdöglött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!