Giró-Szász nem kommentálja Dávidék ügyét

2012. április 27. 12:09

Giró-Szász András kormányszóvivő az ATV Start műsorában beszélt az új adókról, az UD-ügyet viszont nem kívánta kommentálni.

2012. április 27. 12:09

Az UD-ügyet nem kommentálta kormányszóvivőként Giró-Szász András, az új adókról viszont beszélt: a kormány nem a munkajövedelmeket, hanem a fogyasztást kívánja terhelni, szem előtt tartva a közteherviselést.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2012. április 29. 09:46
Persze, hogy nem kommentálja: még van egy forduló a másodfokon. Kihozzák belőle, "amit lehet". Hogy egyébként itt Dávid Ibolya a sértett, az közülük senkit sem érdekel. A Fidesz vezetőségének lassan csak fal mellett szabad tartózkodni, mert gerinc hiányában, csak annak támaszkodva tartható fenn a két legfontosabb életfunkciójuk: a mocskos hazugság, meg a begyűjteni, amit lehet. Érdekes, hogy ők ezekkel éppen az elődeiket vádolták, nos kiderült, hogy ez ott csak jellemgyengeség, míg náluk tudományos csoportképző ismérv...! Ezért most már egyértelműen látszik: nem csak biológiai rendellenesség a Schmidté, hanem egy új alfaj az övék: mely olyan sajátossággal bír, hogy emlős létére, gerinctelen. Tehát rendszertanilag (a netről, hézagosan Z. átírásával...): ÁLLATVILÁG* ---Szivacsok ---Csalánozók ---Gerincesek ------Halak ------Hüllők ------Emlősök --------Ragadozók --------Fő emlősök -----------Emberszabásúak --------------Majmok --------------HOMO SAPIENS (itt az emberiség) ---Gerinctelen emberszerűek ------Gerinctelen főemlősök --------------Scmitt Pál --------------HOMO FIDELUS (minden más Fidesz-politikus, és kliens…) -----------------Orbán Viktor -----------------Kövér László -----------------Áder János -----------------Polt Péter -----------------Giró-Szász -----------------...stb. *Jegyzet: nem teljesen első közlés, de az eredeti is Zoknitól származik. (Forrás: HV Fórum) Adjam be a doktorinak? (Persze az új egyetemükben - a Fidesz-tanszékre -, amit az egyikük (N. T.) játszóházaként létesítettek…)
cutcopy
2012. április 27. 23:53
Na majd mindjárt jön a Bokros Lajos és elmondatjuk vele ennek az ellenkezőjét..
szpal
2012. április 27. 17:12
Kár, hogy nem kommentálta az UD-ügyet, hiszen így ez is rajta marad a Fideszen, és 2 évig lobogtathatja ezt is az MSzP.
Pirosz-szka
2012. április 27. 15:24
Nem értettem, miért voltak sokan elájulva Giró-Szásztól és magasztalták az egekbe, anno, amikor szóvivő lett... Egy picit most igazolva látom, hogy a megérzéseim nem csaltak: G.-Sz. is csupán egy megélhetési seggnyaló, egy jellemtelen senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!