Az Egyszerű Emberek is elvennék az állampolgárságot a magyaroktól

2012. március 11. 11:43

Heccpárt kapta a harmadik legtöbb szavazatot Szlovákiában.

2012. március 11. 11:43

Igor Matovic, médiavállalkozó, botrányhős, az Egyszerű Emberek elnöke szavai alapján a kettős állampolgárság pártja szerint csak konkrét kapcsolat esetén fogadható el - derül ki az Index videójából.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. március 12. 08:56
Az nem elég kapcsolat, hogy valamennyi szlovákiainak az ősei, akik már száz éve is azon a területen éltek nemzetiségétől függetlenül magyar állampolgár volt?
Soma
2012. március 11. 15:01
Az egyszerű emberben is van tehetségtelen, lusta és kapzsi, mint ahogyan az urak között is. Nálunk Kálmán Olga mantráit nyomja a gondolat nélküli, világ életében mantrák alapján irányított ember. Máshol mások mantrái a nyerők. Nem kell csodálkozni! Amíg a természet szavának és a felhalmozott, emberi értékeknek nincs helyük, mert az üzleti élet nem tolerálja azokat, addig akkorákat hazudnak a törtető senkiháziak, amekkorát csak akarnak. "Nézeteiket" alá is tudják támasztani, mert a megvezetett ember harcképtelen.
Mystes
2012. március 11. 14:53
Sajnos a szlovákok nem tehetnek mást, mint egész identitásukat magyarellenességre építsék fel. Ugyanis az egyetlen olyan "utódállam", aminek semmi önálló területe 1920 előtt nem volt. Emiatt identitásuk mindig torzult lesz. A helyzeten kizárólag egy kárpát-medencei, konföderált birodalom segíthetne, ami per pillanat lehetetlen, mert annyira hülyék lakják. Mihelyst azonban ez megvalósulna, megkezdődhetne egy gazdasági felemelkedés. Addig viszont nem lesz semmi. Eu ide vagy oda. De inkább oda.
Mystes
2012. március 11. 14:33
A szlovákok egyik fő problémája, hogy leggazdagabb területeik magyarok. Ugyanez Erdéllyel. Ráadásul még a fővárosuk is betelepült főváros. A románoknál legalább nem. Azért ez egy egészen más identitás, mint a miénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!