Jobbik-tüntetés: Égjen az Európai Unió!

2012. január 14. 17:43

A Jobbik EU- és IMF-ellenes tüntetésén Novák Előd uniós zászlót égetett.

2012. január 14. 17:43

„Nem kérdés, hogy éljen-e az Európai Unió! De égjen-e?” – kérdezte Novák Előd, majd jobbikos politikustársaival, Gyüre Csabával és Murányi Leventével közösen, a közönség őrjöngő tetszésnyilvánítása közepette elégették az EU lobogóját.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. január 15. 11:59
Mivel azonbéli reményünk, hogy az Unióhoz való csatlakozásunkakkal helyreállítódik a munka értékének 1945 előtti ára vagyis 4/5-del nagyobb lesz, ahogy a nyugdíjak is, NEM TELJESÜLTEK, HALADÉKTALANÚL KI KELL LÉPNI AZ EURÓPAI UNIÓBÓL !!! Hogy tisztességünket és önvédelmünket igazolhatjuk, HALADÉKTALANÚL KI KELL LÉPNI A NATO nevezetű, módfelett gyanús, hirhedt, és most már Izraellel is bővült, katonai szövetségből !!!
korona
2012. január 15. 10:56
ERNEST RENAN, francia történész. "A zsidók nem csupán egy más vallás, hanem - és ez a legfontosabb tényező- etnikailag egy tökéletesen más faj. Az európai ösztönösen érzi, hogy a zsidó idegen, aki Ázsiából vándorolt be. Az úgynevezett előítélet egy természetes érzés. A civilizáció át fogja hidalni az antipátiát a másvallású izraelita iránt, de sohasem a fajilag más zsidó iránt. Keleteurópában a zsidó a rák, amelyik lassan eszi be magát más népek húsába. A népek kizsákmányolása az egyetlen bűne. Az önzés és a személyes bátorság hiánya a fő jellemvonásai. Önfeláldozás és hazaszeretet neki teljesen ismeretlen fogalmak." REICHORN FŐRABBI FRANCIORSZÁG 1859 "A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni. Már 100 milliót megsemmisítettünk és meg messze nem vagyunk a dolog végénél."
krisztoforo48
2012. január 15. 07:14
Éljen a megbonthatatlan európa,magyar barátság!
pikkpakk
2012. január 15. 06:56
De tényleg ,osszuk ketté az országot ,keleten úgy is erős a Jobbik... A Dunántúl+Bp. meg legyen a Köztársaságiaké ,az Unión belül....Keleti országrész ,meg mehet vissza szittya őseihez... Dunántúlról meg még grátiszba megkapják a maradék brazilokat... Na jó ötlet ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!