Nem akar pénzért dolgozni

2011. október 17. 11:20

Hippik és anarchisták osztották meg világmegváltó nézeteiket a globális forradalom napján a NOL TV-nek.

2011. október 17. 11:20

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pali10000
2011. október 17. 21:24
Ne haragudj, hogy komentet írok a videódra de nincs igazad nagyon sok mindeben. Én anyit mondok neked, hogy" bányászatal" a nehézípar a Kádár rendszerrben nagyon megvolt becsülve de most mitcsinál a kormány ezt mind tönkre vágja akkor mijen jövőt akarsz magadnak?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kérdem É[email protected]
Fakutya ezredes
2011. október 17. 20:52
A pszichiátriában a nihilizmus bizonyos mentális rendellenességekben fellépő olyan tapasztalat vagy élmény, hogy a világ vagy valakinek a teste vagy énje nem létezik. A nihilizmus olyan filozófiai felfogás, eszmerendszer, amely a társadalmi értékeket, és normákat, minden elvet, szabályt, erkölcsi követelményt, törvényt tagad. A cselekvés hiábavalóságát, a lét teljes értelmetlenségét, az emberi haladás hiányát hirdeti. Az elnevezés eredete: nihil (semmi; lat.) + ismus (doktrína, mozgás, gyakorlat; lat) E szerint a filozófiai álláspont szerint a természetben nincs jelen cél, értelem, jó és rossz az ember által felállított normák nélkül. A nihilizmus filozófiájába való eljutás minden gondolkodónak más, ugyanis nem mond semmit arról, hogy mit kellene tennünk.
lavor
2011. október 17. 18:23
Nincs egy tisztességes anarchista se már ebben az országban, aki egy féltéglával bebaszna egy kirakatot, csak ezek a mű emberek, szomorú.
kardosdoktor
2011. október 17. 15:24
Mennyire Madarász a Csaba a kalapban!? "Orbán takarodj! Szeretet!" LOL Békés, valamirevaló tüntetés Magyarországon '87- ben volt a romániai falvakért, ami változást ugyan hozott, de az értéke sokunk szemében kétséges. C'est la vie, ahogy mondaná a művelt kazah. A tüntetések szomorúsága abban áll, hogy az emberek jobban mobilizálhatók valami ellen, mint valamiért. Amíg ez így van az értelmes változás lehetőségei korlátozottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!