Mi együttműködünk a Hivatallal!

2024. július 11. 17:20

A szuverenitásunkat támadó nyugati háttérhatalmi imperialista pénzt pedig szépen átadjátok a magyar nemzetnek.

2024. július 11. 17:20
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Getty Images/Aaftab Sheikh

„– Mi együttműködünk a Hivatallal!

– Helyes. Mától nem írtok szuverenitásunkat mélyen sértő, hazaáruló, sorosista, oroszellenes, Kína-ellenes, Orbán-ellenes, NER-ellenes, a párt és állami vezetőket rágalmazó, Amerika-, NATO-, EU- és LMBTQ-barát cikkeket, és nem közöltök ilyen híreket se. A szuverenitásunkat támadó nyugati háttérhatalmi imperialista pénzt pedig szépen átadjátok a magyar nemzetnek, akit Mészáros Lőrincnek hívnak.

– Cserébe?

– Kaptok útlevelet.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 13. 07:50
A helyzet az fideszes elvtársak, hogy a dolog egyre jobban kezd hasonlítani a 40-es évek végének, az 50-es évek elejének "tito és az imperializmus ügynökei" üldözését szító kampányhoz. Csakhogy tito ügynökök sem voltak és az imperializmus ügynökei sem szaladgáltak az utcákon akkor sem. Nos hát akkor ki kell találni, hirdetni, üldözni, elítélni, kivégezni őket. Mindenki, aki nem tapsol az mdp-nek és Rákosi elvtársnak, az fizetett ügynök. A fidesz átvette ezt a módszert, mindenkit soros ügynökséggel, fizetett aktivistasággal és hasonlókkal gyanúsít, akinek önálló, tőlük eltérő véleménye van. Nem a tényleges, valóban bizonyíthatóan fizetett "károkozókat" keresi (pl. a belpesti értelmiségben), mivel ahhoz nincs bátorsága, hanem eszement módon mindenkit gyanúsít, a rosszemlékű, gyilkos ávh módjára. Ez a faszkalap "hivatal" pedig, hogy bizonyítsa nélkülözhetetlenségét, szakmányban gyártja a gyanúsítottakat, a vélt bűnösöket vagy valódi bűnösöket. De hol vannak a bizonyítékok, az ítéletek?
Vasalo
2024. július 12. 10:30
Nagyon helyes. Aki utlevelet kap nem arra kapja, hogy hazáját otthon meg külföldön mocskolja. Minden utlevél elsösorban arrol szol, hogy az tulajdonosa mögött egy haza van, ami ha bajba jutott igyekszik segiteni a bajba jutottnak ( ugye Peti ks hazahordatta a Palesztinában bajba került honfitársainkat stb.) . Egyes országok ezt még tulzásna is képesek vinni ( pl USA), de mindenképpen van egy hely ahonnan segitségre számithat a bajba jutott. Ezért meggondolando, hogy ki mit mocskol ( nem a kritikára gondolok) szerte a világban, ráadásul olyan témákban amiröl az egyén nem igen tehet, maximum a választásokon gondolkodhat.
westend
2024. július 12. 07:32
Fam nem kicsit zakkant meg, és ilyen kín-iróniával palástolja.
balbako_
2024. július 12. 04:47
Minek neked útlevél faszfej? Személyi igazolvánnyal mehetsz amerre látsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!