Úgy tűnik, egyre komolyabb következményei vannak annak, ha valaki az Egyesült Államok szövetségesévé kíván válni

2023. augusztus 03. 16:00

Ukrajna esetét dermesztő látni, de ugyanúgy nyomáspróba alatt van Magyarország is.

2023. augusztus 03. 16:00
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Úgy tűnik, egyre komolyabb következményei vannak annak, ha valaki az Egyesült Államok szövetségesévé kíván válni, vagy az akar maradni. Ukrajna esetében dermesztő látni, hogy az egyébként konzervatív társadalmon a háború kirobbanása után hogyan sikerült keresztülverni az azonos neműek házasságát, de ki tudja milyen nyomásra kísérleti terepként kipróbálnák a teljes készpénzmentességet is az országban a korrupcióellenes küzdelem jegyében. Nincs ingyen fegyverszállítmány és pénzutalás, az ideológiai számlát láthatóan a véres harcok kellős közepén is elkezdi benyújtani a »szövetséges« Nyugat. Joggal merülhet fel a kérdés, vajon mennyire szuverén Ukrajna?

De ugyanúgy nyomáspróba alatt van Magyarország is: az Egyesült Államok diplomáciai gépezete ugyanis jól láthatóan nem nyugszik  addig, amíg hazánkban nem sikerül keresztülvernie az akaratát. Az üzengetés legutóbbi állomása a vízummentesség drasztikus korlátozása a magyar útlevéllel rendelkezők számára, amire azért vetemedett Amerika, mert biztonsági kockázatot vélt felfedezni a határon túl élő honfitársainkat érintő honosítási eljárásban. Holott kockázat inkább odahaza van: illegális migránsok milliói áramoltak be délről ellenőrizetlenül az Egyesült Államokba a Biden-kormány pár éve alatt.

Az üzenet világos: a mainstream sajtó is pillanatok alatt dekódolta, az amerikai vezetésnek a magyar családpolitikával és gyermekvédelemmel, a háborús álláspontunkkal és a magyar szuverenitással van gondja. A két ország kapcsolata azért romlott meg ilyen drámai mértékben, mert Washingtonban képtelenek elfogadni, hogy a velük egyébként szövetséges Magyarország nem ért egyet minden önsorsrontó elképzelésükkel.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. augusztus 06. 16:13
Már KISSINGER megmondta: "Amerika ellenségének lenni veszélyes, Amerika BARÁTJÁNAK lenni VÉGZETES."
Sanyi72
2023. augusztus 06. 14:50
Mint tudjuk,a buzik azért akarnak gyerekeket örökbe fogadni,mert még pedofil gecik is! Jo lenne,ha gyermekvédelem megvizsgalná a nagykövet "asszonynál' lévő fiúkat,bántalmazták e őket! Aztán dutyi,de minimum kiutasítás! Ez nem afrika,hogy ugassanak nekünk!
Hangillat
2023. augusztus 06. 13:35
A szabadság a társadalmi dekadencia állami megvalósítása a háttérhatalom megrendelésére. A választót politikai pedophilia sújtja, (hülye))gyereknek tekintik, agymosás FOS-sal, NGO-val. A gazdasági rombolás a második eszköz főleg zöld vezetéssel. Túl sok rossz egyűt történése nem véletlen-ezt kell a kisemberek százmillióinak felismernie. Orwell 2.0
MZperXXL
2023. augusztus 06. 13:00
Efraim Kishon (magyar származású Izraelben élő humorista) írta közel fél évszázada, hogy veszélyes Amerika szövetségesének lenni, mert a katonai temetők Amerika szövetségeseivel vannak tele. Olyan, mint minden jó vicc: mellbevágóan igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!