Szeretném jelezni, hogy tökéletesen egyetértek a klímaapokalipszist hirdető aktivistákkal

2023. augusztus 08. 22:23

Teljesen egyértelmű, hogy a bolygó a végnapjait éli.

2023. augusztus 08. 22:23
null
Apáti Bence
Facebook

„Szeretném jelezni, hogy tökéletesen egyetértek a klímaapokalipszist hirdető aktivistákkal; teljesen egyértelmű, hogy a bolygó a végnapjait éli.

Világos, hogy minden esetben igazuk van, akkor is, ha két hétig meleg van, és akkor is ha két hétig hideg, valamint zuhog az eső.

A Föld közelgő pusztulását tavaly kiszáradt folyók képével illusztrálták, ebben az évben viszont megáradtakkal, és mégis mindig ők azok akik az igazság birtokában vannak.

Ha már itt tartunk; nagyon fontos, hogy mindig az aktuális időjárási körülményekhez igazított propagandájukat semmilyen körülmények között ne kérdőjelezzük meg, mert akkor azonnal ránk sütik, hogy bolondok vagyunk.

Erre ezért biztosan most sem vetemednék; inkább megismétlem, amit fentebb írtam; Greta Istennőnek, a Telexnek, a 444-nek, és minden zöld aktivistának minden körülmények között mindig és mindenben igaza van!

Azonnal hagyjuk abba a húsevést, az utazgatást, a repkedést, a nyaralgatást, valamint a légkondit használatát, ilyesmiket csak a közelgő apokalipszist hirdető telexes és 444-es újságírók meg Leonardo di Caprio használhatnak, illetve vehetnek igénybe, de ez teljesen rendben van, ugyanis roppant fontos propagan.. izé munkát végeznek.

Kiváló elvtársak, jár nekik egy kis minőségi pihenés, meg néha egy incuri tartalmas énidő.

Muszáj tehát nyaralniuk időnként egy távoli országban vagy megenniük egy jó steaket.

Gondoljunk csak bele, milyen stresszes lehet egyik héten a meleggel, meg kiszáradt folyókkal a másikon meg a hideggel és a megáradt folyókkal érvelni az igazunk mellett.

Nem is irigyekedem, megdolgoznak a pénzükért, és a kiváltságaikért, ti se legyetek irigyek, és kérlek fogadjátok el, hogy a változó időjárás, a meleg, a hideg, a szárazság, az eső, az aszály, az áradás, a jégeső, a 35 fok, a 18 fok, tehát minden arra mutat, hogy fel kell hagynunk a mostani életmódunkkal, -mínusz ugye a Telexes, meg a 444-es újságírók, a híres emberek, a színészek, és a zöld illetve baloldali politikusok- nem ehetjük amit eddig ettünk, nem járhatunk azzal, amivel eddig jártunk, és nem utazhatunk oda, ahova eddig utaztunk.

Mert hideg van.

Mert meleg van.

Mert esik.

Mert nem esik.

Mert árad.

Mert kiszáradt.

Csak!!

Ja, nézzétek meg a legutóbbi Trombi reagált!!”

Nyitókép: Mandiner-archív
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2023. augusztus 10. 11:52
Pragmatikus 2023. augusztus 09. 16:47 A klímaaktivista, meg felszáll a repülőre, aztán elmegy a klímakonferenciára osztani az észt...." A klímaaktivisták felszálltak a repülőre és leszálltak a mexicói Cancunban az éves IPCC banzájon elkezdtek aláírást gyűjteni, hogy tiltsák be a CO2-t és a dihidrogén-oxidot(H2O).Már pár százat sikerült is begyűjteni amikor rájöttek, hogy marhaság.
falcatus-2
2023. augusztus 10. 11:48
SimplyRed 2023. augusztus 09. 22:09 Kedves Bence! Szerintem ne ilyen baromságokkal foglalkozz.....sajnos az igaz, hogy a Föld melegszik.... " Most akkor baromság, vagy igaz?
falcatus-2
2023. augusztus 10. 11:46
SimplyRed 2023. augusztus 09. 22:16 de ezzel együtt sajnos az igaz, hogy a Föld melegszik. .." valami kézzel fogható, ellenőrizhető adatokkal, számokkal, tényekkel alá tudná támasztani? Úgy értem, hogy a FÖLD !
falcatus-2
2023. augusztus 10. 11:43
ultimax 2023. augusztus 10. 08:44 A jelenlegi Fidesz-KDNP....ha nem fejezitek be a klímaváltozást hisztinek nevezni, illetve eleve tagadni,..." Meg tudna nevezni végre valakit, aki tagadta, tagadja a klímaváltozást ? Tudná definiálni mit tekint "klímaváltozásnak"? Esetleg a wiki mantrát mellőzve, de jöhet azzal is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!