Vásárhelyi: A fideszesek között legalább annyi meleg van, mint általában a társadalomban

2023. július 26. 19:21

„Bízom benne, hogy nincs józan gondolkodású, normális ember, aki elhiszi, hogy a könyvek fóliába csomagolása az LMBTQ emberekről szól” – fogalmazott a szociológus.

2023. július 26. 19:21
null

Vásárhelyi Mária a Facebookon jelentkezett be és fejtette ki a véleményét a könyvek fóliázásával kapcsolatban. „Bízom benne, hogy nincs józan gondolkodású, normális ember, aki elhiszi, hogy a könyvek fóliába csomagolása az LMBTQ emberekről szól. Ők csak az áldozatai annak az ördögi tervnek, amely 2002 óta egyben tartja a fideszes szavazókat” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

Hozzátette: „Ezek a látszólag LMBTQ ellenes törvények semmi másról nem szólnak, mint a gyűlöletkeltésről, amely a fidesz hatalomra kerülésének és hatalomban maradásának egyetlen garanciája, 

a fideszes tábor összetartó ereje”. 

Szerinte nincsen egyetlen fideszes politikus sem, „aki akár egyetlen szót is elhisz mindabból, amit az általuk működtetett propaganda gépezet a szexuális kisebbségekről sulykol, már csak azért sem, mert közöttük legalább annyi meleg, leszbikus stb. ember van mint általában a társadalomban”.

***

 

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. augusztus 14. 12:35
Maris !!!! Ha qrvára nem érted a dolgot, akkor mijafaszért picsogsz ?? Kérdeznél inkább, mielőtt megint bacaságokat hordasz össze.
Reszelő Aladár
2023. július 30. 09:37
Mari te megint lemaradtál. Ez már nem a buzikról, leszboszikról, meg a mindenevőkről szól. Azon egy rendes konzervatív már rég túlvan. Mert egyszerűen leszarjuk. Nem érdekel, nem téma. Nem mesélünk a saját szexuális szokásainkról, cserébe a tied sem érdekel. Csak reméljük, hogy boldog vagy. Tőlem még az utcán is megfoghatják egymás kezét és talán még egy csók is belefér finoman. Pont mint a heteróknál. A gond a többivel van. A sosem létezett jogok követelésén, a nem bináris felosztáson túli világon, meg a pszichiátriai kórképek betegség helyett genderként való azonosításán. Mari amikor elkezdtél társadalomtudmányokkal foglalkozni, akkor mit gondoltál a trasz emberek jogaitól, szerinted is elidegeníthetetlen joga egy férfinak a gyerekszülés? Vagy aki tárgyakkal szeret vagy egyáralán nem szeret dugni, az miért külön társadalmi nem?
alenka
2023. július 27. 18:51
Egy buzi nem áldozat: - ( de: saját maga és fajtája áldozata )- de ebből az ocsmanysagbol hagyjon ki minket,gyerekeinket és unokainkat... Ne buzeraljon se kit és főként ne ragalmazza az egészséges nőket és férfiakat... Dugja a párja segget otthon.......
papalimapapa
2023. július 27. 16:30
Alig vártuk a keves szavakat. Ez miért él még? Mutassa meg már valaki ennek a bolsevik matrónának, hol mártózott utoljára a Heller a Balatonban. Mondjuk a Dés Laci, egy volt férj gesztusaként megtehetné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!