Na most akkor ez a királynő tényleg szép, vagy neadjisten társadalmi, még inkább neadjisten politikai termék?

2023. július 10. 10:31

Egyszerre kapitalista biznisz és neoprogresszivista propaganda, maga a testetöltött Miss Elfogadás.

2023. július 10. 10:31
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nyilván mindenkit váratlanul ért, mondhatni hatalmas meglepetésként, hogy éppen Hollandiában lett egy transznő Miss Nederland. Hát igen. Ahogyan a régi szép szocialista versenyek idején mondták: Egy versenyben az a szép, hogy nem tudni előre, ki lesz a győztes. (Általános iskolában megmondták az énekkarunknak, hogy harmadikok lesznek az országoson.)

Ami pedig ennél is szebb, hogy a szabad nyugaton a politika véletlenül se presszionálja az életet, a versenyek ott valóban ideológiamentesek. Ez esetben pedig, ami szép, az szép.

Habár pont a »progresszívek« szokják mondani, hogy minden emberi jelenség társadalmi konstrukció, főleg a szépség. A feminizmus sokat is lázadozott a kommercializálódott szépségeszmények ellen. Na most akkor ez a királynő tényleg szép, vagy neadjisten társadalmi, még inkább neadjisten politikai termék? Vagy az ő esetében rendben van, hogy kommersz, vagy épp attól nem kommersz, hogy ő egy haladó eszme terméke?

Egyszerre kapitalista biznisz és neoprogresszivista propaganda, maga a testetöltött Miss Elfogadás.

Vagyis a hollandoknak kétféle hitványságot is sikerült összehozniuk egyetlen produktumban, úgyhogy ezúton

gratula!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: EVERT ELZINGA / ANP MAG / ANP via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 11. 16:52
Termék,de annak selejt....bezúzni . .
mars-lakó
2023. július 11. 16:14
Olyan ronda szegényke, amilyen ronda a fejéke...
mdave88
2023. július 10. 20:49
Miss Funny: https://rumble.com/v1wbmia-gavin-mcinnes-reacts-to-the-beautiful-miss-greater-derry-pageant-winner.html :D
Szép Júlia
2023. július 10. 20:42
"Na most akkor ez a királynő tényleg szép (...)?" -- Meg kell kérdezni a szépség szakértő Origót. --- "Homokszem kerülhetett a konzervatív, polgári Magyarország és a szoftpornó között egyensúlyozó kormányközeli zászlóshajó, az Origo gépezetébe, ugyanis az Oscar-gála leglényegesebb mozzanatait bemutatandó, feltárták, hogy Hunter Schafer felsőtestén gyakorlatilag egy szál semmiben mutatkozott a nyilvánosság előtt. A szerkesztőség munkatársa meg is érezte a páratlan hírértéket és hozta is a róla készült fotókat, mégpedig ezzel a címmel: „Meztelen melleit mutogatta a gyönyörű színésznő az Oscar-gálán”" --- https://n9.cl/qtbic
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!