Jámbor András mártíriuma

2023. július 15. 07:22

A küldetéstudatos idióták ténykedését a történelemben mindig hullahegyek fémjelzik.

2023. július 15. 07:22
JÁMBOR András
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Jámbor Andrást halálosan megfenyegették. Ez elítélendő és vérlázító, ezt mindjárt az elején szögezzük le, a jóérzésű és tisztességes emberek remélhetőleg többségben lévő közösségének nevében. Aki halálosan megfenyeget másokat – bárkit –, ráadásul névtelen levélben, gyáva gazemberként, azzal soha, senki, semmilyen közösséget nem vállalhat. Remélem, eddig mindenkinek tiszta és világos minden.

Nézzük tovább!

(...)

Jámbor András eo ipso híve az erőszaknak. Nyilvános megszólalásaiban természetesen ezt letagadja, és mindaddig le is fogja tagadni, ameddig alkalma nem lesz rá, hogy valódi énjével lépjen ki a történelem színpadára. Reméljük, erre soha nem lesz módja.

De jó, ha tudjuk: az ilyenek, mint Jámbor András, született Cserny Józsefek és Szamuely Tiborok. Ráadásul, mint minden küldetéstudatos, megszállott és idióta gazember, mélyen meg vannak győződve róla, hogy a történelem jó oldalán állnak, és »harcuk« nem csupán igazságos és szép, de elkerülhetetlen is.

A küldetéstudatos megszállott idióták, a világmegváltók ténykedését a történelemben mindig és kivétel nélkül hullahegyek fémjelzik. De – ezredszer írom le – míg a nácik ténykedését nagyjából teljes elutasítás övezi, helyesen, addig a kommunistákét még mindig a megértés sűrű, bűzös gőze lengi körül, és újra és újra előmásznak, és újra és újra elkezdenék elölről. És ezredszer kérdezem, és most sem lesz rá válasz:

Ugyan miért nem mindegy, és különösen az áldozatok szempontjából miért nem mindegy, hogy valakit éppen faji vagy osztályalapon irtanak ki? Ismétlem: erre soha nem fogunk választ kapni, mert ha válaszolnának, akkor vége lenne a kommunisták ténykedését övező sűrű és bűzös gőznek.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. július 26. 17:21
Ahhoz, hogy ez a nímand egy küldetéstudatos idióta legyen még sokat kéne fejlődnie. Most még csak egy síkhülye senki.
zsolti123
2023. július 18. 10:52
Antifa-képző tábor? https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/07/a-parbeszed-penzen-taboroztat-a-szikra-mozgalom
connorj
2023. július 16. 15:45
🍉 Magyar adóság-óra: https://worlddebtclocks.com/hungary/ 💋
abcd2k
2023. július 16. 07:15
"Ugyan miért nem mindegy, és különösen az áldozatok szempontjából miért nem mindegy, hogy valakit éppen faji vagy osztályalapon irtanak ki? " Azért nem mindegy, mert faji alapon a zsidókat irtották, osztály alapon meg fordítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!