Erkölcs, egyetértés

2023. július 01. 09:24

Valójában nem harc van itt, hanem – az alapértékeket tekintve – teljes egyetértés.

2023. július 01. 09:24
null
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Borkai azon panasza, hogy őróla a Fidesz levette a kezét, így legfeljebb színjátékként értékelhető. Ennek a pártnak egészen sajátosak a normái: bármi megbocsátható, sőt, valójában nem is létezik bűn - az áruláson kívül. Borkai Zsoltról pedig sok mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy elárulta volna a Fideszt (értsd: kiborította volna a győri bilit).

Csak a szokásos: ha nincs tiszta helyzet – márpedig Győrben nincs –, akkor a kormányfő megversenyezteti a jelölteket. Aki pedig nyer, azt így vagy úgy a nevére veszi. Vagy komolyan gondolja bárki, hogy a volt tornász, ha netán újra hivatalba kerül, majd nem a Dézsi alatt fogyókúrára fogott, ám a hatóságok által érintetlenül hagyott győri Fidesz-polipot fogja tovább hizlalni?

Valójában nem harc van itt, hanem – az alapértékeket tekintve – teljes egyetértés. Meg erkölcs: olyan, amilyen, de Orbáné, s ezáltal még egy darabig szükségképpen Magyarországé is.”

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. július 02. 00:05
Mikike!!!! Tanulj írni! Nincs már Kádár!!! Te kis náci faszverő!!!!
Krupp Skya
2023. július 01. 21:09
Hargitai te mint ÁVH-s polip, végbél és orrpolip igen sovánka vagy rád férne egy kis hízlalás.
EX_Terminator
2023. július 01. 16:02
És ezek a spambotok azzal a céllal működnek, hogy szétbasszák a mandit. Erősen kétlem hogy egyetlen egy is jobboldali szervekhez köthető
tapir32
2023. július 01. 15:04
Magyarországon a korrupció elleni harc és a jogállam kiépítése azzal kezdődött, hogy a Fidesz 13 éve kormányt alakított. Kivágták a hatalomból a korrupt, aljas semmirekellőket! Magyarországon az ellenzék 13 éve mást sem csinál, mint az állítólagos korrupciót vizsgálja, feltételezések, fantázia szülemények, pletykák alapján. Tény alig van vagy nincs, ahol van, azt a hivatalos szervek hivatalból vizsgálták/ják. Akik, bizonyítatlan híresztelések, feltételezések alapján pálcát törnek mások felett, lopással, csalással, korrupcióval vádolnak másokat, azok nem a jogszerű, tisztességes eljárás hívei. Mocskolódók, hangulat keltők, prejudikálók. Becstelenek! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! Orbánt és a kormányt is! Az ellenzék korrupcióról, lopásról szóló hangzatos szólamaira a bizonyíthatatlanság a bizonyíték. Így működnek az összeesküvés elméletek! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!